Keuda ja Anytime Palvelut yhteistyöhön koulutuksessa ja osaamisen kehittämisessä

Keuda ja Anytime Palvelut Oy ovat tehneet yhteistyötä työelämässä oppimisen järjestämiseksi. Ammatillisen koulutuksen tuomien joustavien mahdollisuuksien avulla on etsitty yhteisiä ratkaisuja rekrytointiin ja löydetty sujuvia toimintatapoja mm. kausiluontoisiin maarakennustöihin. Keudan opiskelijoille on tarjoutunut mahdollisuus opintoja edistävään työhön ja työmaille on voitu tarjota motivoituneita työntekijöitä.

– Keudalle kyseessä on ensimmäinen henkilöstövuokraukseen erikoistuneen yrityksen kanssa solmittu kumppanuus, ja olemme iloisia, että saimme tehdä sen juuri Anytime Palvelut Oy:n kanssa. Maarakennuksen, logistiikan ja kiinteistöhuollon toimialoilla on jatkuvasti pulaa osaavista tekijöistä, ja tähän pyrimme nyt yhdessä löytämään ratkaisuja. Anytime Palvelut on osoittanut toiminnallaan aitoa välittämistä opiskelijan hyvinvoinnista ja opintojen etenemisestä. Tämä sopii oikein hyvin yhteen myös Keudan arvojen kanssa, toteaa koulutuskuntayhtymän johtaja Hannu Laurila

Kumppanuuden keskiössä ovat työpaikalla tapahtuvan oppimisen, osaamisen ja oppimisympäristöjen kehittäminen sekä oppisopimusyhteistyö. Moni Keudan opiskelija on jo hankkinut osaamista Anytime Palvelut Oy:n palveluksessa, ja kokemukset ovat olleet puolin ja toisin hyviä. Kumppanuuden kautta voidaan vahvistaa myös verkostotyötä, jonka kautta avautuu uusia mahdollisuuksia koulutusyhteistyön kehittämiseksi.   

– Tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme nopeasti vaivattomia ja kustannustehokkaita henkilöstöpalveluja. Riittävän ja osaavan työvoiman saatavuus ovat ratkaisevia niin yrityksemme kuin asiakkaidemme tavoitteiden onnistumisessa. Meidän vahvuutemme on kyvyssämme ohjata oikeat osaajat kulloisiinkin tilanteisiin, ja siihen saamme tukea kumppanuuden kautta, Anytime Palvelut Oy:n toimitusjohtaja Sami Risku kiteyttää koulutusyhteistyön merkitystä.

Keudan ja Anytime Palveluiden yhteistoiminta on ulottunut myös Keudan Työtoreihin ja muihin tapahtumiin, joissa yritys on kertonut opiskelijoille työnantajan odotuksista, työelämätaidoista ja siitä, miten työelämässä menestytään.   

Keuda viestintä

Lisätietoja
Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä: Asiakkuuspäällikkö Elina Rantala, p. 050 415 0967, elina.rantala (a) keuda.fi
Anytime Palvelut Oy: Toimitusjohtaja Sami Risku, p. 0400 634 446, sami.risku (a) anytime.fi 

Pallot ilmaan
Anytime Palvelut Oy:n yhteyspäällikkö Roope Vihanto ja toimitusjohtaja Sami Risku sekä kuntayhtymän johtaja Hannu Laurila, työelämäpalvelujen johtaja Anne Vuorinen ja asiakkuuspäällikkö Elina Rantala Keudasta heittivät pallot ilmaan oppisopimus- ja kehittämisyhteistyön alkamisen merkiksi.

Jaa sivu