Keudan merkonomiopiskelijat mukana Crazy Day -tapahtumassa

 kirsi talikainen lahja havansi4
Keudan osastolla messuvieraat tutustuivat opintotarjonnan lisäksi Keudaan myös työelämän kumppanina. Oppisopimuskummit jakoivat tietoa oppisopimuskoulutuksesta sekä työpaikalla tapahtuvaan oppimisen tuesta.

merkonomiopiskelijoita5
Birgit ja opiskelija4
Tapahtumapäivänä Keudan opiskelijat ottivat messukävijät ovella vastaan jakaen ohjelmalehtisiä ja Keravan kaupungin tilaisuuteen osoittamia arvontalippuja. Tapahtuman juonsi näyttelijä Nicke Lignell, esiintyjinä nähtiin motivaatiopuhuja, ex-freestylelaskija Pekka Hyysalo sekä stand up -koomikot Juha Laitila ja Jukka Laaksonen. Perheen pienimpiä viihdytti taikuri Eetu Lampi.

palautekysely5

Kuudennen kerran järjestetty Crazy Day -tapahtuma houkutti paikalle yli 2000 kävijää. Keudan merkonomiopiskelijat suunnittelivat Keravan kaupungille tapahtuman palautelomakkeen. Opiskelijat avustivat palautteen keräämisessä messuvierailta ja he myös koostavat palautteen yhteenvedon Keravan kaupungille. Keravalaisille ja lähialueen asukkaille avoin pop up -tapahtuma järjestetään jälleen helmikuussa 2021.

Jaa sivu