Keudan hiusalan opiskelijoiden joukkue eteni nuorten yrittäjien finaaliin

Clours NY:n liikeidea keskittyy monipuolisiin hiusalan palveluihin ja tuotemyyntiin. Tuomareiden mukaan voiton joukkueelle toi vahva tietotaito, selkeä konsepti sekä työelämän ja yrittäjyyden onnistunut yhdistäminen. Myös joukkueen myyntitaidot vakuuttivat tuomariston.

 – Clours NY on ollut mukana hiusalan yrittäjyyspilotissa Keudan Kirkkotien toimipisteessä. Jotta tällainen menestys saavutetaan, tarvitaan valtavasti yhteistyötä, rohkeutta ja innostusta opettajien ja opiskelijoiden välillä. Finaalipaikka on hieno palkinto tiimin liiketoiminta- ja asiakaspalveluosaamiselle, toteaa yrittäjyyden opettaja ja NY-yrittäjyyden ohjaaja Tiina Myrsky. Hän vastaa Keudan Osuuskunta Yrittämön toiminnasta.

UskallaYrittaeae aluekisa 20200306 Ryhmaekuva 800 Ajankohtaista
Kuvasssa: Kira, Pinja ja Wilma hiusalan opettajan Liisa Hoffrén-Suhosen (vas) ja yrittäjyysluotsi Tiina Myrskyn kanssa.

Keudasta mukana semifinaalissa olivat myös Tia Packalenin, Essi Branderin ja Oona Oksasen Dolly Hair NY sekä Karoliina Östringin ja Ville Tainan yritys Kakkukoti NY. Opettajat Tiina Halonen ja Mia Kilpinen ovat toimineet Karoliina ja Villen NY-ohjaajina. Kaikkiaan kisaan osallistui 58 NY-joukkuetta.

Osallistuminen Uskalla Yrittää -kilpailuun on erinomainen esimerkki yhteisten aineiden integroinnista. Opiskelijat suorittivat kisan aikana viestinnän näyttöjä pitämällä markkinointipuheita ja esittelemällä asiakkaille tuotteita. Matematiikkaa he pohtivat katelaskennan kautta. Projektissa ovat olleet vahvasti mukana äidinkielen ja viestinnän opettaja Maria Seppänen ja matemaattistenaineiden opettaja Kati Lagström.

UskallaYrittaeae aluekisa 20200306 Yhteiskuva 800 Ajankohtaista

Kuvassa: Vasemmaltä ylhäältä Karoliina Östring, Ville Taina, opettaja Kati Lagström, Oona Oksanen, opettaja Liisa Hoffrén-Suhonen, Essi Brander ja Kira Kujamäki.
Vasemmalta alhaalta Vilma Tolonen, Tia Packalen, Pinja Helin, yritysluotsi Tiina Myrsky, opettajat Mia Kilpinen ja Tiina Halonen.

Uskalla Yrittää -kilpailu on Suomen merkittävin nuorten yrittäjyyskilpailu. Kilpailuun voivat osallistua Pikkuyrittäjät- ja Vuosi yrittäjänä -ohjelman yritykset. Kilpailuun kuuluu 14 alueellista semifinaalia ja se huipentuu 22.-23.4.2020 pidettävään SM-finaaliin, jonka järjestää Nuori Yrittäjyys ry.

Jaa sivu