Keuda ja Eezy solmivat laajan yhteistyösopimuksen

Eezy ja Keuda lähtevät yhdessä rakentamaan pitkäjänteistä ja tavoitteellista yhteistyötä ammattitaidon ja osaamisen kehittämisessä muuttuvan työmarkkinan tarpeisiin. Kumppanuussopimus vastaa työvoimasaatavuuden sekä osaamisen kohdistumisen haasteisiin.

”Eezy etsii jatkuvasti uusia ratkaisuja työvoiman kohtaanto-ongelmaan, ja oppilaitokset ovat Eezylle tärkeitä yhteistyökumppaneita. Uusia osaajia sekä uutta osaamista tarvitaan ratkaisemaan työllisyyshaasteet alati kehittyvässä työmarkkinassa”, Eezy Uran toimialajohtaja Heikki Ruohonen kuvaa. ”Eezyn missiona on toteuttaa työelämän unelmia ja haluamme olla osaltamme auttamassa yhteiskunnallisten haasteiden ratkaisemisessa, Keuda on tähän erinomainen kumppani.”

Uudelleenkoulutukset sekä kohdennettu kouluttaminen osaajapulasta kärsiville toimialoille tukevat niin Eezyn kuin Keudan tavoitteita.

”Keudan asiakaslupauksena on, että olemme ketterä kumppani. Eezyn kanssa pääsemme tätä lupausta käytännössä testaamaan ja olemme sitä jo onnistuneesti tehneetkin. Ketteryys tarkoittaa esimerkiksi sitä, että löydämme laajasta koulutustarjonnastamme kumppanillemme kuhunkin tilanteeseen ja tarpeeseen räätälöidyn ratkaisun. Yhdessä kumppanien kanssa kehittämällä haemme myös aktiivisesti uudenlaisia työllistymisen palveluratkaisuja”, toteaa kuntayhtymän johtaja Hannu Laurila.

”Eezyn asiakkaille kumppanuussopimus tuo paljon lisäarvoa, kun pystymme ketterästi toteuttamaan kohdistettuja koulutuksia juuri asiakkaan tarpeita vastaamaan”, Heikki Ruohonen täsmentää.

Lisätietoja:

Eezy Oyj: Heikki Ruohonen, toimialajohtaja, heikki.ruohonen@eezy.fi, p. 040 142 9752

Keuda: Kirsi Talikainen, myynti- ja asiakkuuspäällikkö, kirsi.talikainen@keuda.fi, p. 050 415 0857

Eezy on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on toimialueensa johtava ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Palvelemme Helsingissä, Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Uskomme tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli 10 000 tutkintoon johtavaa opintosuoritusta sekä vastuullisia, uniikkeja ja elämää muuttavia tekoja joka päivä. Oppaana tekojen maailmaan toimivat laadukas koulutuksemme ja 650 innostunutta keudalaista.

Jaa sivu