Koronaviruksen aiheuttamia muutoksia hakijoiden ohjauspäivän järjestelyihin

Ohjauspäivä toteutetaan puhelinhaastattelulla ja sähköpostitse

Toimi seuraavien ohjeiden mukaan:

  1. Toimita tarvittavat todistukset viimeistään ohjauspäivän aikana osoitteeseen opintotoimisto@keuda.fi. Tarvittavia todistuksia ovat viimeisimmät koulutodistukset (päättötodistukset ja niihin kuuluvat opintosuoritusotteet) ja mahdolliset työtodistukset. Liitä samaan sähköpostiviestiin kaikki liitteet ja kirjoita viestin otsikoksi etu- ja sukunimesi.
    Jos haluat, voit lähettää viestisi salattuna sähköpostina. Huomaathan kuitenkin, että lähettäminen on aina lähettäjän vastuulla ja riippuvainen lähettävän tahon tietoturvan tasosta.
  2. Haastattelija soittaa sinulle ohjauspäivänä klo 9.00–14.00 välisenä aikana. Varmista, että pystyt vastaamaan puheluun. Puhelinhaastattelu kestää noin 15 minuuttia.
  3. Keudan Hakupalvelut lähettää ohjauspäivän Keuda-tasoisen alkuinfon materiaalin (yleistietoa opiskelusta ja Keudasta) sinulle sähköpostin liitetiedostona. Tutustuthan materiaaliin itsenäisesti ennen haastattelua.

Mikäli sairastut tai sinulla on ylitsepääsemätön este puhelimitse tapahtuvalle haastattelulle, olethan etukäteen yhteydessä hakupalvelut@keuda.fi.

Opiskelijavalinnat

Teemme opiskelijavalinnat henkilökohtaisten haastattelujen jälkeen ja tiedotamme opiskelijavalinnoista sähköpostitse.

Jaa sivu