Etäopetukseen siirtymisen tuomat muutokset Keudassa

Toimimme Keudassa vastuullisesti ja omalta osaltamme ehkäisemme Korona-viruksen leviämistä.

Keudassa siirrytään pääosin etäopetukseen maanantaista 16.3. alkaen. Mikäli opiskelija tarvitsee osaamisen hankintaan opettamista koulun tiloissa (esim. sähkön työsaliopetus), sitä pyritään järjestämään mahdollisuuksien mukaan. Tavoitteena on poikkeavissakin olosuhteissa huolehtia jokaisen opiskelijan opinnoista, pyrimme myös erityisesti turvaamaan kevään aikana valmistuvien mahdollisuuden valmistumiseen. Työpaikalla koulutussopimuksella tai  oppisopimuksella opiskelevat menevät työpaikalle normaalisti ja toimivat työpaikan linjausten ja ohjeistuksen mukaisesti.

Tiistaina 17.3. Keudassa on opetukseton päivä, jolloin suunnitellaan lähiviikkojen opetusjärjestelyt uudelleen. Vastuuohjaajat myös kontaktoivat kaikki opiskelijat viimeistään tiistainpäivän aikana. Varmistamme myös yhteydenpidon oppilaitoksen ja työpaikkojen välillä.

Emme tässä vaiheessa sulje toimipisteitä ja maksuttomaan ruokailuun oikeutetuilla opiskelijoilla on edelleen mahdollisuus lounaaseen oppilaitoksessa.

Keuda seuraa koronavirustilannetta päivittäin ja toimii maan hallituksen, kuntien ja terveysviranomaisten antaman ohjeistuksen mukaisesti. Päätöksiä tehtäessä priorisoidaan sekä opiskelijoiden että henkilökunnan terveys etusijalle.

Tilanne on poikkeuksellinen, koskaan aiemmin ei ammatillista koulutusta ole järjestetty vastaavissa oloissa. Tämä vaatii meiltä kaikilta kärsivällisyyttä, välittämistä toinen toisistamme ja uskoa siihen, että tästäkin selvitään.

Jaa sivu