Keuda järjestää kevään 2020 valmistumisjuhlat virtuaalisena perjantaina 29.5.

Koronasta johtuvan poikkeustilan vuoksi Koulutuskuntayhtymä Keudan valmistumisjuhlia ei voida järjestää perinteisellä tavalla vuoden 2020 toukokuussa. Perinteistä poiketen Keudassa juhlistetaan ammattiin ja tutkintoon valmistuneita seuraavasti:

  • perjantaina 29.5.2020 järjestetään yhteinen virtuaalinen juhla valmistuneille
  • perjantaina 28.8.2020 pidetään juhla keväällä 2020 valmistuneille Keudan toimipisteiden tiloissa, mikäli poikkeustila sen vain mahdollistaa.

Verkkolähetystä voi seurata tietokoneen tai mobiililaitteen välityksellä. Lähetämme kutsut virtuaalijuhlan seuraamiseen lähempänä ajankohtaa.

Ammatillisen tutkinnon valmistumisen edellytyksenä ei ole erillinen juhla tai juhlassa luovutettava todistus. Keudasta valmistuu opiskelijoita ympäri vuoden. Postitamme todistukset valmistuville opiskelijoille heti opintojen päätyttyä.

Keuda toteuttaa opiskelijoille ja työelämälle yksilöllisiä vaikuttavia koulutus- ja kehittämispalveluja 11 toimipisteessä Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa, Tuusulassa ja Helsingissä. Keudassa opiskelee yli 10 000 tutkintoon johtavan koulutuksen opiskelijaa vuosittain ja meitä keudalaisia on 650. Keudassa saa innostua ja innostaa!

Jaa sivu