Keudan messutalon rakentaminen 2020 Tuusulan asuntomessuille

Tekniikan alat

Asiakastyöt ja palvelut

Keuda

Opiskelu

Vastuullinen ja kestävä

Yhteisöllinen

Keudan messutalon rakentaminen 2020 Tuusulan asuntomessuille

Julkaistu: 23.4.2020

Keuda rakentaa parhaillaan päätaloa, siihen kuuluvaa sivurakennusta ja autokatosta opiskelijoiden, opettajien ja muun henkilökunnan toimesta. Opiskelijoita on ollut mukana eri toimipisteistä mm. sähkö- ja rakennusaloilta. Kevään kuluessa mukaan liittyvät pihansuunnittelun ja puutarha-alan opiskelijoita sekä taidealan opiskelijoita ympäristötaideprojektien toimesta.

Asuntomessujen kokonaisrakentaminen etenee pääsääntöisesti aikataulujen mukaisesti, pieniä viivästyksiä on tullut koronapandemiaan liittyen. Messurakentamisen aikataulua on pidennetty ja sitä jatkettu 6.7.2020 asti, jotta messutalot ja pihat saadaan valmiiksi. Katso lisää -> asuntomessut 2020

Asuntomessujen aloitusajankohtaa on siirretty pidettäväksi aikavälillä 3.8.-30.8.2020 ja päivittäiset aukioloajat tarkentuvat lähempänä ajankohtaa. Keudan messuaikaisten järjestelyjen uudelleensuunnittelu käynnistyy myös aikataulun mukaisesti lähiaikoina.

Mikäli Valtioneuvosto jatkaa yli 500 hengen kokoontumisrajoituksia heinäkuun lopun jälkeenkin, messujen uudenlaista toteutusta valmistellaan. Myös digitaalisia esittelymahdollisuuksia selvitetään organisoijan toimesta aktiivisesti.

Lisätietoja:

Outi Tuomivaara 040 174 5575, outi.tuomivaara@keuda.fi

Kimmo Mantela 050 434 4112, kimmo.mantela@keuda.fi

Asuntomessut Tuusula Vili Haanpaeae Arttu Ahola kuva Outi Tuomivaara 500 verkko

Opiskelijat Vili Haanpää ja Arttu Ahola Wärtsilänkadulta ovat olleet tyytyväisiä rakennusprojektin. – Ammatilliset opinnot saadaan tehtyä täällä, syksylle jää vähän yto-opintoja, kertovat ahkerat työmiehet.

Asuntomessut Tuusula Katariina Leppilampi kuva Outi Tuomivaara 500 netti

Katariina Leppilampi on suunnitellut messutalon sisustuksen. Hän pääsi itsekin toimiin makuuhuoneen seinän taulujen toteutuksessa.

Asuntomessut Tuusula seinaerakenne kuva Outi Tuomivaara 500 netti2
Talon perustat ovat valmiit. Seuraavaksi rakenteet ja seinäpinnoitteet. Työt ovat sujuneet hyvin ja paikalla on tyytyväistä porukkaa.

Asuntomessut Tuusula Katariina Leppilammen sisustusseinae kuva Outi Tuomivaara 500 netti
Katariina Leppilammen suunnittelema seinägrafiikka.

Kuvat Outi Tuomivaara

Tervetuloa seuraamaan juttusarjaa Keudan messutalon rakentumisesta, täällä osat kaksi, kolme, neljä ja viisi.

Tekniikan alat

Asiakastyöt ja palvelut

Keuda

Opiskelu

Vastuullinen ja kestävä

Yhteisöllinen

Jaa sivu