Keuda haluaa tukea alumneja urapolulla myös valmistumisen jälkeen

Keuda tekee tiivistä yhteistyötä oppilaitoksesta valmistuneiden alumnien kanssa. Vaikka keväisin pidettävä alumnijuhla siirtyy syksylle, alumneihin pidetään yhteyttä muun muassa uutiskirjein. Alumneihin on oltu poikkeusaikana yhteydessä myös sähköpostitse ja he ovat lähettäneet terveisiä kirjallisesti nykyisille opiskelijoille alumnitapaamisten ollessa tauolla.

Keudan tuore alumni Anton Poropudas (kuvassa) kertoi maaliskuun alussa opiskeluvuosistaan Keudassa. Kone- ja tuotantotekniikan alalta valmistunut Poropudas valmistui Keudasta vuonna 2019 ja työskentelee nyt levyseppähitsaajana. Vuonna 2018  hän voitti nuorten MM-kultaa potkunyrkkeilyssä. Poropudas kiittelee Keudan joustavuutta, joka mahdollisti huipulla treenaamisen ja kilpailemisen. Hän kokee urheilu-uran kehittäneen vuorovaikutustaitoja sekä opettaneen sitoutumista ja aikatauluttamista. Alumnitoimintaan Anton lähti mukaan opiskelukaverinsa kanssa ja on kiinnostunut mitä toiminta tuo mukanaan.

Keudan alumnit kutsutaan Keudan sidosryhmätapahtumiin ja he käyvät kertomassa omista urapoluistaan ja jatko-opinnoistaan Työtori-tapahtumissa ja eri alojen oppitunneilla. Keudan rekrytointi- ja urapalveluiden palvelupäällikkö Sari Aarnio toivottaa kaikki Keudan entiset opiskelijat tervetulleeksi mukaan alumnitoimintaan. Alumnitoiminta on avointa kaikille Keudasta valmistuneille. Alumnitoiminta on vapaaehtoista ja vastavuoroista. Keuda haluaa tukea opiskelijoita heidän urapoluillaan myös valmistumisen jälkeen ja tarjota tarpeellista täydennyskoulutusta urapolun eri vaiheissa, Sari Aarnio kertoo.

Keuda lähettää alumneilleen uutiskirjeen neljä kertaa vuodessa, uutiskirjeet löydät myös täältä.

Alumniksi voit ilmoittautua täällä.

Keudan alumnisivut

Yhteyshenkilö

Sari Aarnio
palvelupäällikkö
040 174 4442
sari.aarnio@keuda.fi

Jaa sivu