Keuda lisää lähiopetusta suunnitellusti tilanteissa, joissa etäopiskelu ei ole mahdollista

Keudassa jatketaan hyvin alkanutta etäopiskelua, mutta lähiopetuksen ja -ohjauksen määrää lähdetään lisäämään opiskelijoiden yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Tarve lähiopetuksen lisäämiseen on noussut myös opiskelijoiden palautteista sekä henkilöstöltä.  

Lähiopetuksen määrää tullaan lisäämään hallitusti 14.5.2020 alkaen maan hallituksen, kuntien ja terveysviranomaisten antamia ohjeistuksia noudattaen. Lähiopetusta tullaan toteuttamaan pienryhmätoimintoina. Haluamme varmistaa opiskelijoiden opintojen etenemisen, valmistumisen ja hyvinvoinnin.

Lähiopetukseen osallistuvilla perustutkinto-opiskelijoilla on oikeus maksuttomaan ateriaan lähiopetuspäivinä. Ruokapalveluiden toteutus suunnitellaan toimipistekohtaisesti lähiopetukseen osallistuvien pienryhmien opetustoimintojen tarkennuttua.

Keuda valmistaa edelleen take away -lounasta perustutkinto-opiskelijoilleen poikkeustilan aikana. Takeaway-lounaat ovat noudettavissa seitsemästä eri opiskelijaravintolasta. Lue lisää täältä. 

Maan hallituksen linjauksiin kuuluu linjaus etätyön tekemisestä. Keudassa jatketaan etätyöskentelyä kaikkien niiden työntekijöiden kanssa kenen työtehtävät sen mahdollistavat. Rajoitamme edelleen kokoontumiset kymmeneen henkilöön 31.5.2020 asti.

Keuda seuraa koronavirustilannetta päivittäin ja toimii maan hallituksen, kuntien ja terveysviranomaisten antaman ohjeistuksen mukaisesti. Päätöksiä tehtäessä priorisoidaan sekä opiskelijoiden että henkilökunnan terveys etusijalle.

Hannu Laurila
Kuntayhtymän johtaja

Jaa sivu