Oppilaitokset yrittäjän arjessa mukana – case Keuda ja Uudenmaan Yrittäjät

Keuda

Työelämää varten

Yhteisöllisyys

Oppilaitokset yrittäjän arjessa mukana – case Keuda ja Uudenmaan Yrittäjät

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda toteuttaa yhteistyössä Suomen Yrittäjien ja Uudenmaan Yrittäjien kanssa tietoiskun oppilaitosten ja yrittäjien välisestä yhteistyöstä. Webinaarissa kaksi yrittäjää – toimitusjohtaja Pirjo Kivistö, Karisma Konseptit Oy, sekä toimitusjohtaja Tuomas Raejärvi, Sähkötalo kertovat, mitä hyötyä osaamisen kehittämisestä on yrittäjälle ja miten yrittäjä voi vahvistaa osaamistaan Yksinyrittäjäakatemiassa.

Keuda tarjoaa asiakkailleen vaikuttavia ja kokonaisvaltaisia palveluratkaisuja, toimii yritysten kehittämiskumppanina, ja käy aktiivista vuoropuhelua Uudenmaan yrittäjien ja paikallisyhdistysten kanssa. Tietoiskussa kuullaan Keudan palveluista ja siitä, miksi yhteistyö on merkityksellistä ja miten yrittäjä pääsee yhteistyön alkuun. Keskustellaan myös koronatilanteesta ja miten yhteistyötä sovelletaan poikkeusaikana.

Asiantuntijoina asiakkuuspäällikkö Jorma Käyhkö ja myynti- ja asiakkuuspäällikkö Kirsi Talikainen Keudasta sekä kehittämispäällikkö Kati Liikanen Uudenmaan Yrittäjistä.

Kaikille avoin ja maksuton webinaari 25. toukokuuta klo 13.30 – 14.30. Ilmoittautuminen ja lisätiedot osoitteessa
https://www.yrittajat.fi/tapahtumat/625879-tietoisku-oppilaitokset-yrittajan-arjessa-mukana-case-keuda-ja-uudenmaan-yrittajat

Keuda

Työelämää varten

Yhteisöllisyys

Jaa sivu