GRANIITTI Pekka Halosen akatemian opiskelijoiden näyttely

Asiakastyöt ja palvelut

Humanistiset ja taidealat

Keuda

Yhteisöllisyys

GRANIITTI Pekka Halosen akatemian opiskelijoiden näyttely

Kutsun kuvassa on Pekkiksen päärakennuksen kivijalan punainen graniitti. Graniitti on kova kivilaji mikä on muodostunut kuumuudessa pienistä eri kivilajien rakeista. Me Pekka Halosen akatemian oppilaat olemme kuin niitä pieniä rakeita, joista yhdessä tulee kova kuin graniitti. Pekkis on meille se peruskallio, josta lähdemme ponnistamaan ylöspäin ja jonka päälle alamme rakentamaan myös omaa uraa ja osaamista.

Keudan Pekka Halosen akatemian opiskelijoiden kevätnäyttely, Graniitti, pidetään tänä vuonna poikkeuksellisesti verkkonäyttelynä. Näyttely rakentuu Pekka Halosen akatemiasta valmistuvien valokuvauksen, graafisen suunnittelun sekä kuvataiteen opiskelijoiden teoksista. Näyttely tarjoaa laajan katsauksen tuoreisiin taiteentekijöihin ja heidän käsittelemiin erilaisiin teemoihin. Teemat nivoutuvat näyttelyssä vahvasti yhteen kuten eri mineraalit graniitissa. Se esittelee, mitä Pekkiksen graniittisesta kivijalasta ponnistavat tuoreet tekijät tuovat tullessaan taiteen kentälle.

Verkkoyhteisnäyttely ei ainoastaan esittele teoksia rajattomasti maailmalle, vaan myös mahdollistaa vuoropuhelun teosten välillä ja etsii verkossa uusia toteutustapoja taiteen perinteisen esittämistavan rinnalle. Eri tekotapojen ja lähtökohtien innoittamat teokset sulautuvat kuumuudessa tiiviiksi kokonaisuudeksi, graniitiksi.

Lisätietoja: Toimialapäällikkö Suvi Päivärinta suvi.paivarinta@keuda.fi / +358 40 174 5573

phaopiskelijat.keuda.fi

Asiakastyöt ja palvelut

Humanistiset ja taidealat

Keuda

Yhteisöllisyys

Jaa sivu