Tervetuloa tutustumaan Keudan messutalon perheen elämään!

Keudan messutalo rakentuu Tuusulan asuntomessualueelle Rykmentinpuistoon. Talo, sisustus ja piha valmistuvat Keudan opiskelijoiden, opettajien ja muun henkilökunnan toimesta.

Keuda-talo on suunniteltu kuvitteelliselle perheelle, jossa lapset lähestyvät täysi-ikäisyyttä. Perhe on aktiivinen, pitää matkailusta ja heillä on koira. Perheen yhteisiin harrastuksiin kuuluu pienimuotoinen hyötykasvien viljely. Perheen hiukset leikataan Kirkkotiellä, jonka muita hyvinvointipalveluja perhe myös käyttää. Juhlahetkiin tilataan tarjottavat Keudan verkkokaupasta. Perheen pihan ovat suunnittelusta alkaen toteuttaneet Keudan puutarha-alan opiskelijat ja pihalla on Keudassa rakennettu tukkipatteri-kuntoilulaite.​

tomaatit

  • Äiti Johanna, 45 vuotta, on valmistunut Keudasta matkailupalvelujen tuottajaksi ja hän työskentelee osa-aikaisesti oppaana Visit Tuusulanjärvi -kulttuurikohteissa. Johannan tavoitteena on perustaa oma, yksilöllisiä matkailu- ja kulttuurielämyksiä tuottava yritys ja parhaillaan hän suorittaa yrittäjän ammattitutkintoa Keudassa.​
  • Isä Juhani, 47 vuotta, työskentelee opettajana Keudassa, ja lisätyn todellisuuden menetelmät liittyvät kiinteästi hänen opetustyönsä sisältöihin ja erilaisiin suunnittelu- ja mallinnustöihin; talonrakennustekniikasta taiteisiin.​
  • Onni, 17 vuotta, opiskelee tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkintoa valmistuakseen ICT-asentajaksi, myös ohjelmointi kiinnostaa. ​
  • Aino, 15 vuotta, on ysiluokkalainen ja pohtii opiskeluvalintojaan. Häntä kiinnostaa vaatetusala, jotta hän voisi valmistaa itse kilpailupukuja harrastaessaan voimistelua. ​
  • Labradorinnoutaja Laku tarvitse perheen loma-aikoina hoitopaikkaa ja varaus Keudan Saaren koirahoitolaan on kirjattu kalenteriin keittiön seinälle.

labrador

Tervetuloa seuraamaan juttusarjaa Keudan messutalon rakentumisesta, täällä osat yksi, kolme, neljä ja viisi.

Kannen kuva Anna Mari Leinonen

 

Jaa sivu