Upeita yksityiskohtia ja virtuaalikierros Keudan messutalossa

Keudan asuntomessutalo Talo Keuda (kohde 17) valmistuu Tuusulan Rykmentinpuistoon ketterästi ammattitaidolla. Päätalon sisustus alkaakin olla viimeistä piirtoa myöten valmis. Talo Keuda on suunniteltu kuvitteelliselle keskiuusmaalaiselle perheelle, jonka lapset lähestyvät täysi-ikäisyyttä. Perhe on aktiivinen, pitää matkailusta ja heillä on koira. Perheen yhteisiin harrastuksiin kuuluu pienimuotoinen hyötykasvien viljely pihapiirissä. Pihapiiriin kuuluu asuttava sivurakennus, johon esimerkiksi aikuistuva lapsi tai isovanhempi voi halutessaan muuttaa.

messutalo3
Keudassa valokuvausta opiskeleva toimittaja-kirjailija Susanna Uusitalo esittelee blogissaan Talo Keudaa ja on myös kuvannut tämän artikkelin valokuvat. Uusitalon KoivulaDesign-blogiin pääset tästä.

messutalo4

Messutalon sisustuksen on suunnitellut Katariina Leppilampi, joka on toteuttanut virtuaalikierroksen yhteistyössä Keudan verkkopedagogiikan kehittäjä Kari Honkosen kanssa. Lähde virtuaalikierrokselle Talo Keudaan tästä!

messutalo1
messutalo2

  • Talo Keuda: 3 mh, tupakeittiö, khh, wc, s 119 m2

  • Sivuasunto: 1 mh, tupakeittiö, ph, s 32,5 m2

  • Autokatos ja varasto 12 m2

 Kuvat: Susanna Uusitalo

Tervetuloa seuraamaan juttusarjaa Keudan messutalon rakentumisesta, täällä osat yksi, kaksikolme ja viisi.

Jaa sivu