Tekstiili- ja muotialan opiskelijoille modernit tilat Järvenpään Sibeliuksenväylälle

Tekstiili- ja muotialan opiskelijat saavat uudet, modernit tilat Keudan Peltolasta Järvenpäästä. Tätä ennen ala on toiminut Keudan Wärtsilänkadun toimipisteessä yli 30 vuotta.

Opettajat otettiin mukaan tilojen suunnitteluun ja siten uudet tilat Peltola-rakennuksessa ovat juuri oikeanlaiset tekstiili- ja muotialan vaatetuksen ja sisustusompelun tarpeisiin. Uusien tilojen vieressä sijaitsee Keudan Pesula, jossa opiskelevat tekstiili- ja muotialan tekstiilihuollon osaamisalan opiskelijat. Näin saman alan opiskelijat ja opettajat ovat lähellä toisiaan ja yhteistyö tiivistyy.

Kevään aikana tekstiili- ja muotialan opettajat ja opiskelijat ovat tehneet ahkerasti töitä tavaroiden, koneiden ja materiaalien pakkaamisen, siirtämisen ja uudelleen järjestelyjen eteen. Jopa opettajien kotiväkeä on ollut vapaaehtoisena avustamassa muutossa. Mukana on ollut myös Keudan kiinteistöhuollon ihmisiä ja toimialapäällikkö.

Osa koneista laitettiin myyntiin ja paljon muutakin tavaraa vaihtoi omistajaa, kun huomattavasti suuremmista tiloista siirryttiin toiminnalle riittäviin ja nykyaikaisempiin tiloihin.

Tuloksena syksyllä on Peltolan kahdessa kerroksessa siistit ja valoisat tilat kauniissa järvimaisemassa Tuusulanjärven rannalla. Avajaisia vietetään syys-lokakuussa, jolloin myös muut pääsevät katsastamaan upeat tilat.

Keudan opetuspesula palvelee asiakkaita jälleen elokuussa, klikkaa tästä Pesulan sivuille.

Jaa sivu