Vanhanajan pihapiiritunnelmaa modernissa Talo Keudassa

Tuusulan Rykmentinpuiston asuntomessualueella käy kuhina. Talo Keudan pihapiirissä sijaitseva erillistalo valmistuu heinäkuun alkupuolella. Erillistalo käsittää makuuhuoneen, tupakeittiön, kylpyhuoneen ja saunan. Talon pinta-ala on 32,5 neliötä. Talo Keudaa asuttaa kuvitteellinen perhe, erillistalo mahdollistaa esimerkiksi aikuistuvan nuoren muuton omaan asuntoon lähelle kotia tai isovanhemman asumisen samassa pihapiirissä.

erillistalo nettiin1

erillistalo nettiin2

Erillistalon julkisivu on rapattu ja pihan puoli lautavuorattu. Talon pihan puolta ympäröi myös kompakti ja uniikki terassi.

erillistalo suihku
erillistalo seinae
Talon sisustuksen on suunnittellut Keudassa artesaaniksi opiskellut ja sittemmin sisustussuunnittelijaksi valmistunut Katariina Leppilampi. Talon sisustuksen ja rakentamisen on toteuttanut Keudan opiskelijat, opettajat sekä ammattilaiset.

Asuntomessujen ajan erillistalossa pidetään Keudan eri koulutusalojen esittelyjä, toiminnallisia työpajoja ja työnäytöksiä.

Tervetuloa seuraamaan juttusarjaa Keudan messutalon rakentumisesta, täällä osat yksikaksikolme, neljä ja kuusi.

Jaa sivu