Keudalaisilta upeita suorituksia SAKUstars 2020 -tapahtumassa

Keudan opiskelija Sunisa Manochat lauloi Bändisolisti -sarjassa upeasti kolmossijalle. Hän esitti Ed Sheeranin kappaleen Perfect.

Hybridimuodossa pidetty SAKUstars -tapahtuma on tältä vuodelta paketissa. Tapahtuma päätettiin livelähetykseen kisastudiossa, jossa kuultiin viimeiset kisatulokset sekä haastatteluja.

– Hybridikisamalli toimi kuin toimikin. Meidän pieni mutta upea kisajoukko pärjäsi todella hyvin. Ihan mahtava fiilis. Nyt on erittäin hyvä fillis lähteä suunnittelemaan tulevia Iisalmen kisoja, että millaisella porukalla sinne lähdetään, Keudan opettaja ja SAKUstars-aktiivi Janne Jousiaho iloitsee.

Keudan opiskelijat menestyivät hyvin kilpailuissa. Keudassa media-alaa opiskeleva Margarita Simoneva vei voiton Valokuvataidetta päivässä -sarjassa. Simonevan opettaja Aku Lohimäki oli uutisesta aivan innoissaan.

– Oli kyllä törkeen hyvä fiilis, kun menin heti aamusta katsomaan tuloksia ja huomasin Margaritan voittaneen sarjan, Lohimäki hehkuttaa.

Keudalaiset menestyivät myös muissa sarjoissa. Keudan opiskelijat Miisa Miettinen ja Matleena Niemi voittivat Urbaani katutaide -sarjan.

Rap-sarjassa Valentin ja Aapo eli keudalaiset Aapo Haukkajärvi ja Pietari Karttunen nappasivat pronssisijan.

Mallin mukaan -sarjassa Pekka Halosen akatemiassa opiskelevat Enni Mettälä ja Jonna Mustonen saivat töistään kunniamaininnat.

Lauluryhmät -sarjassa Keudan tiimi Ruut Kannikoski ja Ida Väljä lauloivat itsensä voittoon. Keudalaiset Sunisa Manochat ja Helena Pakarinen lauloivat sarjassa hienosti jaetulle kolmossijalle. Manochat lauloi itsensä pronssisijalle myös Bändisolisti -sarjassa.

Katso kaikki tulokset täältä!

Lue aiempi juttu aiheesta täältä!

 

Jaa sivu