Opiskelijakunta Kuoma tavoittelee uudesta lanitapahtumasta hittiä

Tulevana perjantaina 2. lokakuuta kokeillaan jotain uutta, kun Keudan opiskelijakunta Kuoma järjestää ensimmäistä kertaa lanitapahtuman Sarviniitynkadun toimipisteellä. Kyseessä on niin sanotusti tapahtuman testikerta. Jos opiskelijakunta näkee, että tapahtuma on suosittu, on luvassa jatkoa tulevina vuosina.

”Alun perin tämä taisi lähteä liikkeelle vitsistä. Mutta sitten lähdimmekin viemään ideaa tosissaan eteenpäin. Pelaaminen on nykyään iso juttu, niin varmasti saamme innostuneita mukaan, jotka osallistuvat useampana vuotena peräkkäin”, opiskelijakunnan tsemppari Daniel Baptista toteaa.

Ideana on, että paikan päälle saa tulla pelaamaan kavereiden kanssa mitä haluaa. Päivän aikana on luvassa myös muuta oheisohjelmaa. Kun meneillään on myös Hyvinvointiviikko, kuullaan paikan päällä puheita hyvinvointiteemaan liittyen. Tapahtumapaikalla voi pelata myös iWallilla liikunnallisia pelejä. Lisäksi tuutorit tuovat osallistujille välipalaa.

”Jokaiselle osallistujalle annetaan tapahtumalippis, jotta tätä voi muistella vuosien jälkeenkin. Mä odotan, että kaikilla on tapahtumassa kivaa ja että tästä tulisi iso hitti”, Baptista kiteyttää.

Kuoma Lanit pe 2.10.2020 klo 12 alkaen Keuda Sarviniitynkadun toimipiste, Kerava. Mahdollisuus pelata klo 12-24. 

Jaa sivu