Yhteisöllinen ja digitaalinen #Murros2020 onnistuneesti maaliin

Upea teknologinen ja yhteisöllinen #Murros2020 -tapahtuma saatettiin onnistuneesti loppuun torstaina 8. lokakuuta iltapäivästä. Verkko- ja virtuaalitapahtumassa kuultiin laaja kattaus mielenkiintoisia puheenvuoroja ihmisistä ja ihmisyydestä teknologisen murroksen keskiössä. Tapahtuma herättikin laajalta kiinnostusta, sillä tapahtumaan ilmoittautui yli 330 henkilöä.

Muutamia päiviä tapahtuman jälkeen tapahtuman mahdollistaja, verkkopedagogiikan kehittäjä Kari Honkonen on edelleen innoissaan – eikä ihme. Tapahtumajärjestelyt edellyttivät lukuisia pieniä osia, jotka lopulta hitsautuivat hienosti yhteen.

”Ihan fantastisen hieno fiilis. Oli aivan huikeaa yhdessä tekemistä ja saimme kokea porukalla yhdessä, miten asiat menivät suunnitellusti ja onnistuivat. Iloa sai joka hetkestä. Miten siirtymät reaalimaailmasta tapahtuivat virtuaalimaailmaan, millaisia puheita esiintyjät pitivät ja miten hienosti meidän asiantuntijat vetivät siellä. Siihen liittyi niin iso määrä juttuja, että oli kuin Iisakin kirkko olisi kasattu sadoista pienistä paloista. Oli myös hienoa nähdä, kuinka henkilökunta, opiskelijat ja sidosryhmät tekivät yhdessä yhteistyötä”, Honkonen hehkuttaa.

Ensimmäinen #Murros -tapahtuma järjestettiin keväällä 2019. Tämän vuoden tapahtuma toteutettiin täysin uudenlaisella tavalla. Tapahtuman alkusuunnittelu käynnistyi jo vuoden 2019 syksyllä, mutta suunnitelmat mullistuivat kevään 2020 aikana. Jotta tapahtuma saatiin mahdollistettua laaja-alaisesti poikkeusajasta huolimatta, sai tapahtuma verkko- ja virtuaalimuodon.

Idean isä Kari Honkonen hankki upean kattauksen virtuaalimaailmojen, tekoälyn, robotiikan ja opetuksen asiantuntijoita puhumaan webinaariin. Keudan teknisen puolen asiantuntijat antoivat kaikkensa tapahtuman virtuaalimaailmojen kehittämiseksi. He onnistuivat ratkaisemaan vastaan tulleita haasteita periksiantamattomalla asenteella. 

”Kokonaisuutena upea tapahtuma, joka tehtiin uniikisti, isolla sydämellä ja keudalaisten toimesta. Kaikki onnistui ja ongelmat ratkaisiin. Meillä oli huikea tiimi ja kaiken tämän mahdollistaja Kari Honkonen. Vau! Olen suunnattoman ylpeä, että Kari on meidän kollega”, viestintä- ja markkinointipäällikkö Hanna Nyrönen iloitsee.

Teksti jatkuu kuvien jälkeen.

IMG 20201013 WA0001
 IMG 20201013 WA0002
Päivän aikana kuultiin mielenkiintoisia puheita, ideoita ja näkökulmia ihmisyydestä teknologian murroksessa ja sen tulevaisuudesta. Puhumassa olivat muun muassa Risto Linturi, Katri Saarikivi, Ulla Maaria Koivula, Kaj Helin, Arja Koli, Minna Taivassalo, Jani Leskinen, Marianna Halonen, Sari Sälevä, Jarno Haapaniemi, Jussi Kajala, Teija Lehtola, Mikko Luukkonen, Johanna Hemminki, Marja-Liisa Valkamo, Teemu Roos, Raimo Giren, Jukka Klint sekä Susanna Mäkelä. 

Videoiden välityksellä kuultujen esitysten lisäksi kuultiin puheenvuoroja myös XRMurroksen eli virtuaalimaailman puolella. Osallistujat pääsivät halutessaan seikkailemaan Keudan suunnittelemiin virtuaalitiloihin, joihin väkeä löysikin hyvin perille. Virtuaalimaailmassa keskustelivat muun muassa Aleksi Komu, Risto Linturi, Päivi Aesi, Katariina Leppilampi, Samppa Turunen, Toni Koistinen, Kari Honkonen sekä Marja-Liisa Valkamo yhdessä Keudan sähkö- ja automaatioalan opiskelijoiden Chilin ja Anttonin kanssa.

Teknologiasta kiinnostuneiden kannattaa seurata aktiivisesti Keudan verkkosivuja ja somekanavia, sillä jatkoa on luvassa!

Lue lisää tapahtumapäivän sisällöstä täältä!

IMG 20201009 WA0005
IMG 20201008 160938

Jaa sivu