Herkulliset tuoksut leijailevat Keudan kahvilassa

Sipoon Enterissä sijaitsevan Keudan toimipisteen kahvilanhoitajana työskentelee Anne, jolla on kertynyt monipuolinen kokemus Keudasta. Hän nimittäin opiskeli ravitsemusalan perustutkinnon Keudassa ja valmistui vuonna 2017. Päivä valmistumisensa jälkeen, hän työllistyi Keudaan kahvilanhoitajaksi. Kahvilassa toimiminen onkin ollut Annen pitkäaikainen haave, jonka toteuttamista hän harkitsi mm. yrittäjänä, joka ei kuitenkaan toteutunut, kun sopivaa liiketilaa ei silloin löytynyt. 

Sipoo Keuda 092020 Anne

Nyt hän onkin unelmiensa työssä, kun hän kohtaa päivittäin sekä nuoria että aikuisia opiskelijoita. Samoissa Enterin tiloissa toimii niin Keudan sähkö-, talous- ja IT-alaa opiskelevat kuin Sipoon lukiolaisia yhteensä noin 400 opiskelijaa. Asiakkaita kahvilassa käy päivittäin noin neljännes koulun opiskelijoista, jotka nauttivat herkullisista aamiais-, lounas-, ja välipalatuotteista; kuten itsetehdyt salaatit, sekä huumavan herkullisen tuoksun siivittämistä paikan päällä paistetuista panineista ja leivonnaisista. Anne nauttii ihmisten parissa työskentelystä ja on tyytyväinen, että pääsee osaltaan auttamaan opiskelijoita etenemään opinnoissaan mahdollistamalla parempaa jaksamista tuottamalla mm. terveellisiä välipalatuotteita. 

Sipoo Keuda 092020 pleksi

Anne työskentelee tällä hetkellä kahvilassa yksin, mutta hänellä on ollut aiemmin apunaan työssä oppijoita, jotka ovat päässeet kokeilemaan aidossa kahvilaympäristössä tapahtuvaa työntekoa ja siitä saadut kokemukset mm. viime keväänä olivatkin erittäin positiivisia. Tätä toimintaa on tarkoitus jatkaa mahdollisuuksien mukaan tulevaisuudessakin.  

 

Etsitkö työharjoittelupaikkaa?

Keudan kahvilassa Sipoossa olisi sellainen tarjolla joulukuun alusta lähtien. Ota yhteyttä Anneen, anne.heinonen(at)keuda.fi ja kerro lyhyesti, miksi sinä soveltuisit Keudan kahvilaan harjoittelijaksi.

 Sipoo Keuda 092020 kahvila

Jaa sivu