Keudan pikkujoulu Cup 2020 -kukkasidontakilpailu. Onnea voittajille!

Keudan Pikkujoulu Cup kukkasidontakilpailu on jo perinteinen floristialan kilpailu. Kilpailijoilla oli kaksi työtä Joulun odotus -teemalla: jouluikkuna ja kukkakimppu.

Tänä vuonna korota toi lisäjärjestelyjä kilpailuun ja yleisön osallistuminen oli tapahtumassa rajattu. Opettaja Leila Alamiekkaoja kiittelee puutarha-alan aloittelevia perustutkinnon opiskelijoita ja opettajia erityisjärjestelyistä niin ennakkoon kuin kisapäivänäkin. – Toiminta oli jouhevaa kilpailutilanteessa, tauolla sekä ruokailuissa, joissa kaikissa oli varauduttu riittäviin etäisyyksiin ja suojavarusteisiin, Leila kertoo tyytyväisenä.

Kilpailussa oli 10 sitoutunutta ja taitavaa opiskelijaa Ammattiopisto Liviasta ja Keudasta. Sarjoja oli kaksi, puutarha-alan perustutkinto ja puutarha-alan ammattitutkinto floristi.

Keudan Pikkujoulu Cupin pitkäaikaiset yhteistyökumppanimme olivat myös tänä vuonna tukena palkintojen ja muun sponsoroinnin muodossa. Kiitos Pw de Mooy, Suomen Kukkatarvike Oy, P&K -lehti / Kauniisti kotimainen, Suomen Kukkakauppiasliitto ry, Järvenpään Kukkatalo, SkillsFinland sekä Keuda.

Tuomareina kilpailussa toimivat pj Hanna Vehkalampi, Tuija Näriäinen ja harjoitteleva tuomari Ilona Paaso-Rantala. Ilonalla on kokemusta mm. useammasta Taitaja-kilpailusta ja Euro Skills-kilpailusta. Pikkujoulu Cupin harjoittelevana tuomarina Ilona teki puutarha-alan erikoisammattitutkinnon näytön asiantuntijatoimijana.

Tinka Heino, Keuda, kokonaiskilpailun ja Puutarha-alan ammattitutkinnon voittaja.
Tinkalla on kokemusta osallistumisista useampiin Pikkujoulu Cup- ja Taitaja-kisoihin. Tänä vuonna hän teki Pikkujoulu Cup -kilpailussa floristialan opiskeluun kuuluvan näytön kilpailijana toimimisesta.

Niina Kärkkäinen, Keuda, Puutarha-alan perustutkinnon voittaja.
Niinalla on aikaisempaa kokemusta kilpailutilanteesta leipurialalta. Voitto puutarha-alalta oli siitä huolimatta yllätys Niinalle.

Nenna Mäenranta, Livia, Paras ”Ikkuna jouluun” voittaja.

Terhi Myllymäki, Keuda, Paras kimppu ”Joulun odotus” voittaja.
Terhi päätti osallistumisestaan päivää aikaisemmin. Nopea päätös tuli ajankohtaiseksi kun hän oli ilmoittautuneen opiskelijan varakilpailija. Terhi valmistui tänä syksynä Puutarha-alan perustutkinnosta ja jatkaa opiskelua ammattitutkinnossa.

Tommi Rytkönen, Keuda, Puutarha-alan ammattitutkinnon kolmas.
Tommi voitti Taitaja-kilpailujen näytöslajina olleen puutarhatuotannon kaupunkiviljelyn vuonna 2017 Helsingissä. Tommi on suorittanut kaikki kolme osaamisalaa (kukka- ja puutarhakauppa, puutarhatuotanto ja viherala) Puutarha-alan perustutkinnosta ja nyt hän jatkaa opiskelua ammattitutkinnossa.   

Tinka Heino puutarha ala eat voittaja Keuda Pikkujoulu Cup

Vasemmalta Tommi Rytkönen III, Tinka Heino I ja Nenna Mäenranta II

Niina Karkkainen puutarha ala pt voittaja Keuda Pikkujoulu Cup

Vasemmalta Sabine Zinck III, Niina Kärkkäinen I ja Piia Liimatta II

Kukkakimppu2 netti2Kukkaikkuna3 nettiKukkakimppu3 nettiKukkaikkuna4 netti

Keuda Pikkujoulu Cup kukkia 2

 

Jaa sivu