After #Murros: 3D-tulostus haltuun

#Murros2020 -tapahtumassa puhunut Jarno Haapaniemi työskentelee digikoordinaattorina SASKY koulutuskuntayhtymässä. 

#Murros2020 -tapahtumassa oli myös puhujia toisista ammattioppilaitoksista. SASKY koulutuskuntayhtymän digikoordinaattori Jarno Haapaniemi johdatti kuulijat 3D-tulostuksen maailmaan englanninkielisessä esityksessään.

Hän aloitti puheenvuoronsa kertomalla hieman SASKYsta, joka toimii Tampereen ja Satakunnan alueilla. Tästä hän siirtyi erääseen merkittävään projektiin SASKYn historiassa, joka kantoi nimeä Future Home. Projekti oli merkittävä SASKYn toiminnassa, sillä sen myötä tulivat oppilaitokseen käyttöön 3D-tulostin ja 3D-skanneri.

”Tämän jälkeen otimme osaa EDU3D.fi -projektiin, jossa oli mukana 18 ammatillista koulutustahoa. Otimme osaa siihen, kuinka 3D-tulostus otetaan käytäntöön opetuksessa”, Haapaniemi avasi.

Kun projekti alkoi tulla päätökseensä, alkoi SASKY tehdä yhteistyötä Tampereen ammattikorkeakoulun kanssa 3D-tulostuksen osalta. Oppilaitokset tekivät yhteishankintana 3D-metallitulostimen, joka sijoitettiin SASKYn tiloihin Vammalaan.

SASKY onkin menestynyt erilaisissa 3D-tulostuskilpailussa ja tekee yritysten kanssa yhteistyötä teknologian osa-alueella.

Lue lisää lokakuussa pidetyn #Murros2020 -tapahtuman sisällöstä!

Jaa sivu