Vastaamme toiveisiin: MINI #murros2020 tiistaina 1.12.2020

Lokakuun alussa Keudassa toteutettu #murros2020 sai aikaan hyvää pohdintaa ihmisistä ja ihmisyydestä teknologisen murroksen keskiöissä. Verkko- ja virtuaalitapahtumassa kuultiin laaja kattaus mielenkiintoisia puheenvuoroja ihmisistä ja ihmisyydestä teknologisen murroksen keskiössä. Tapahtuma herättikin laajalta kiinnostusta, sillä tapahtumaan ilmoittautui yli 330 henkilöä.

Päivän aikana kuultiin mielenkiintoisia puheita, ideoita ja näkökulmia ihmisyydestä teknologian murroksessa ja sen tulevaisuudesta. Haluamme aktiivisesti kannustaa ihmisiä jatkamaan pohdintaa ja tarjota teknologiasta kiinnostuneille lisää inspiraatiota tuomalla esiin #murros2020-tapahtuman taltiointeja, kiinnostavia aiheita ja puhujia. Lisäksi haluamme osaltamme vahvistaa käsityksiä ihmisyydestä teknologian murroksessa ja sen tulevaisuudesta.

Tämän johdosta järjestämme MINI #murros2020 -tapahtuman tiistaina 1.12.2020 klo 13–16. Tapahtuman keulakuvana toimii Keudan robottiperheen Kapu. Lue lisää MINI #murros2020 – tapahtumasta ja ilmoittaudu mukaan.

Mini2

Lue lisää MINI #murros2020 – tapahtumasta ja ilmoittaudu mukaan.

Tapahtuma järjestetään Teams-live lähetyksenä. Lähetämme ilmoittautuneille osallistumislinkin lähempänä ajankohtaa.

Jaa sivu