Yhtymähallituksen puheenjohtaja Juha Salo onnittelee ammatillisen koulutuksen laatupalkinnon johdosta

Keudalta ammatillisen koulutuksen laatupalkinnon vastaanottivat arviointijohtaja Tiina Halmevuo, yhtymähallituksen puheenjohtaja Juha Salo, rehtori Anna Mari Leinonen ja kuntayhtymän johtaja Hannu Laurila. Palkinnon luovutti opetusministeri Li Andersson.

Hyvät keudalaiset,

Olen tänään saanut kunnian olla mukana pokkaamassa Keudalle myönnettyä laatupalkintoa ministeriltä. Voitto on hieno uutinen ja pitkäjänteisen työn tulos. 

Laatu ja laadun varmistaminen liittyy organisaation kaikkiin tasoihin. Kun arvioidaan  laadunhallinnan kokonaisvaltaisuutta ja koulutuksen järjestämisen kokonaislaatua esiin nousevat helposti sellaiset asiat kuin strategia, johtaminen ja prosessit. Yksikään strategia ei kuitenkaan jalkaudu eikä prosessi etene ilman henkilöstöä, jolla on tahto menestyä. Kaiken takana on  osaava ja yrittävä henkilöstö. 

Koulutuksen tärkein fokus on opiskelija ja laadun tärkein mittari se, mitä opiskelija koulutuksestaan lopulta saa. Tässä laatutyössä on mukana jokainen keudalainen ja onnistuminen on arjen tekoja. Haluan onnitella Keudaa ja jokaista keudalaista! Toivotan teille erityisesti voimia työhön tilanteessa, johon koronapandemia tuo omat haasteensa.

Juha Salo
Yhtymähallituksen puheenjohtaja​

IMG 20201125 WA0006
IMG 20201125 WA0003
IMG 20201125 WA0002

 

 

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda toteuttaa opiskelijoilleen sekä työelämälle yksilöllisiä, vaikuttavia koulutus- ja osaamisen kehittämispalveluja. Keski-Uudellamaalla sijaitsevissa 11 toimipisteessämme työskentelee 650 innostunutta keudalaista. Toimintamme sisältää 80 eri tutkintoihin johtavaa ammatillista, työvoima- ja valmentavaa koulutusta sekä aikuisten perusopetusta. Näistä syntyy vuosittain 10 000 tutkintoon johtavaa opintosuoritusta. Keuda on vuoden 2020 opetus- ja kulttuuriministeriön valitsema, ammatillisen koulutuksen laatupalkittu koulutuksen järjestäjä.

2020 laatupalkinto intra28

Jaa sivu