Matkailualan ja media-alan opiskelijat tutustuivat virtuaalimatkailun maailmaan

Matkailualan ja media-alan opiskelijat tutustuivat virtuaalimatkailun maailmaan

Matkailualan ja media-alan opiskelijoista muodostettujen ryhmien ideoimia ja tuottamia virtuaalimatkailuvideoita katsottiin läpi teamsin välityksellä 4. joulukuuta.

Keudassa on toteutettu syksyn aikana mielenkiintoinen monialainen projekti, jonka teemana on ollut virtuaalimatkailu! Mukana projektissa on ollut ryhmä matkailualan opiskelijoita Sibeliuksenväylältä ja media-alan luokka Wärtsilänkadulta. Projektia ovat olleet vetämässä alojen opettajia ja kv-toimisto.

Aihe ja idea projektiin tuli Akkuna-Venäjälle -verkoston järjestämän Nord Bridge -kilpailun kautta. Akkuna Venäjälle on OPH:n rahoittama verkosto, jossa 18 ammatillista oppilaitosta Suomesta järjestää mahdollisuuksia tutustua venäjän kieleen ja kulttuuriin osallistumalla kilpailutoimintaan ja kv-jaksoille Pietarin alueelle.

Viikon fyysisen kv-jakson sijaan verkosto järjestää virtuaaliset kilpailut helmikuussa, jossa eri oppilaitosten valikoidut kilpailutyöt esitetään päivän aikana livelähetyksessä. Töiden joukosta valitaan voittaja.

Keudassa toteutetun projektin aikana opiskelijat ovat päässeet tutustumaan erilaisiin virtuaalimatkailutuotteisiin sekä lähialueen matkailutarjontaan.

Näiden pohjalta opiskelijaryhmät ideoivat ja suunnittelivat oman virtuaalimatkailuidean, josta tehtiin esittelyvideo. Videoilla esiteltiin myös virtuaalimatkakohdetta ja opiskelijoita. Projektin aikana opiskelijat suorittavat yhteensä kolme tutkinnon osaa.

Videoita katsottiin läpi teamsin välityksellä perjantaina 4. joulukuuta. Videot olivat todella onnistuneita ja herättivät Keudan tuomaristossa ihastusta.

Näistä videoista kolme parasta lähetetään kv-tuomaristolle. Tämä tuomaristo käy läpi oppilaitoksista lähetetyt videot ja valitsee niiden joukosta 10 videota, jotka lähetetään kansainväliseen Nord Bridge -kilpailuun. Myöhemmin selviää, mitkä videot lähetetään Keudasta. Videot myös julkaistaan Youtubessa lähitulevaisuudessa. Pysykää siis kuulolla!

Lue lisää matkailualan perustutkinnosta Keudassa!

Lue lisää media-alan perustutkinnosta Keudassa!

Lue lisää kansainvälisestä toiminnasta Keudassa!

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda toteuttaa opiskelijoilleen sekä työelämälle yksilöllisiä, vaikuttavia koulutus- ja osaamisen kehittämispalveluja. Keski-Uudellamaalla sijaitsevissa 11 toimipisteessämme työskentelee 650 innostunutta keudalaista. Toimintamme sisältää 80 eri tutkintoihin johtavaa ammatillista, työvoima- ja valmentavaa koulutusta sekä aikuisten perusopetusta. Näistä syntyy vuosittain 10 000 tutkintoon johtavaa opintosuoritusta. Keuda on vuoden 2020 opetus- ja kulttuuriministeriön valitsema, ammatillisen koulutuksen laatupalkittu koulutuksen järjestäjä.

2020 laatupalkinto intra15

Jaa sivu