Ihanat joulukukat ovat täällä! – Saaren kartanon myymälässä eletään joulusesonkia

Keuda Saaren kartanon puutarhamyymälästä löytyy laaja valikoima joulukukkia, asetelmia, koristeita ja paljon muuta. 

 

Keuda Saaren kartanon kukka- ja puutarhamyymälässä on parhaillaan menossa joulusesonki. Joulutähdet, amaryllikset ja hyasintit ovat vuosittain joulun ostetuimpia kukkia. Kirkkaanpunainen joulutähti on monille se oikea joulunkukka, mutta Saaren kartanon myymälästä löytyy tästä myös erilaisia variaatioita. Valikoimasta löytyy esimerkiksi pinkkejä ja pilkullisia joulutähtiä.

Vastaava puutarhuri Risto Kononen kertoo, että näiden kukkien lisäksi myös erilaiset asetelmat kiinnostavat ihmisiä.

”Meillä on esimerkiksi tällaisia joulukoreja, joista löytyy joulutähti ja viherkasveja. Sitten kun joulutähti on lopettanut kukintansa, niin viherkasveista saa kasvatettua vielä oman juttunsa keväälle ja kesälle”, Kononen vinkkaa.

Artikkeli jatkuu kuvien jälkeen.

IMG 20201211 WA0005

IMG 20201211 WA0004

Erivärisiä joulutähtiä ja asetelmia ostetaan hyvin joulunaikaan.

 

Myymälästä voi löytää myös kauniita joulunajan koriste-esineitä. Kononen tuumaakin, että jos on halukas tekemään oman uniikin asetelman, niin siihen löytyy kaikki tarvittava Saaren kartanon myymälästä.

”Täältä löytyy myös kaikkea mukavaa lahjatavaraa, koristetyynyjä ja jopa huovasta tehty joulukalenteri”, Kononen esittelee.

Tällä hetkellä kauppa on käynyt tasaisesti myymälässä. Turvavälit ovat toteutuneet hienosti ja kassoille ei ole joutunut jonottamaan. Lisäksi kaupassa on käsidesipiste ja yksittäispakattuja maskeja, jos oma maski sattui unohtumaan.

”Nyt on vähän rauhallisempaa, mitä on aiempina vuosina totuttu Joulumaan aikoihin. Mutta samaan tahtiin kukkia ja jouluun liittyviä koristetarvikkeita menee.”

Kononen toivottaakin asiakkaat lämpimästi tervetulleeksi ostoksille myymälään.

”He, jotka voivat käydä ostoksilla myös arkisin ja aamuisin, niin kannattaa käydä silloin, jotta saisimme porrastettua väkeä tasaisesti. Mutta toki tänne on aina tervetullut!”  

Keuda Kukka & Puutarha

Myymälä on avoinna 7. – 22.12.2020 seuraavasti:

  • ma-to klo 10-17
  • pe klo 10-19
  • la-su klo 10-15

Myymälä sijaitsee osoitteessa Puutarhantie 1, Saarentaus (Mäntsälä).

Suosittelemme asiointia myös arkipäivinä ruuhkien välttämäiseksi. Varauduthan odottamaan vuoroasi myymälän ulkopuolella. Tervetuloa ostoksille!

IMG 20201211 WA0002

 

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda toteuttaa opiskelijoilleen sekä työelämälle yksilöllisiä, vaikuttavia koulutus- ja osaamisen kehittämispalveluja. Keski-Uudellamaalla sijaitsevissa 11 toimipisteessämme työskentelee 650 innostunutta keudalaista. Toimintamme sisältää 80 eri tutkintoihin johtavaa ammatillista, työvoima- ja valmentavaa koulutusta sekä aikuisten perusopetusta. Näistä syntyy vuosittain 10 000 tutkintoon johtavaa opintosuoritusta. Keuda on vuoden 2020 opetus- ja kulttuuriministeriön valitsema, ammatillisen koulutuksen laatupalkittu koulutuksen järjestäjä.

2020 laatupalkinto intra10

Jaa sivu