Keudan hankintakalenteri 2021

Hankintakalenterin avulla halutaan antaa yrityksille ennakkotietoa Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymän vuoden 2021 hankinnoista ja samalla lisätä hankintatoimen avoimuutta. Hankintakalenterin avulla potentiaalisten tarjoajien on entistä helpompi varautua tuleviin tarjouskilpailuihin. Hankintakalenterin tavoitteena on lisätä Keudan hankintatoimen ja yrittäjien välistä vuoropuhelua.

Hankintakalenterin tiedot perustuvat Keudan vuoden 2021 talousarvioon, kalenteri päivitetään vuosittain. Lisäksi kalenteriin on merkitty vuonna 2021 päättyvät puitesopimukset, jotka tullaan kilpailuttamaan ennen sopimuskauden päättymistä.

Hankintakalenterissa julkaistut tiedot ovat alustavia ennakkotietoja tulevista hankinnoista eivätkä ne sido hankintayksikköä. Viralliset hankintalain mukaiset, kansalliset- ja EU-kynnysarvon ylittävät, hankintailmoitukset julkaistaan edelleen Hilmassa (hankintailmoitukset.fi).

Kalenterissa ilmoitettujen yhteyshenkilöiden yhteystiedot löytyvät Keudan kotisivujen Yhteystiedot – Henkilöstö. Ilmoitetut yhteyshenkilöt vastaavat hankinnan kohteeseen liittyviin kysymyksiin.

Keudan hankinnoista vastaa hankinta-asiantuntija Severi Suppula.

Lue koko info Keudan kotisivulta Tietoa Keudasta – Talous, hankintakalenteri 2021.

 

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda toteuttaa opiskelijoilleen sekä työelämälle yksilöllisiä, vaikuttavia koulutus- ja osaamisen kehittämispalveluja. Keski-Uudellamaalla sijaitsevissa 11 toimipisteessämme työskentelee 650 innostunutta keudalaista. Toimintamme sisältää 80 eri tutkintoihin johtavaa ammatillista, työvoima- ja valmentavaa koulutusta sekä aikuisten perusopetusta. Näistä syntyy vuosittain 10 000 tutkintoon johtavaa opintosuoritusta. Keuda on vuoden 2020 opetus- ja kulttuuriministeriön valitsema, ammatillisen koulutuksen laatupalkittu koulutuksen järjestäjä.
2020 laatupalkinto intra6

Jaa sivu