Yhteistyöllä toteutettu virtuaalinen Keuda-päivä onnistuneesti maaliin

Yhteistyöllä toteutettu virtuaalinen Keuda-päivä onnistuneesti maaliin

Keuda-päivän yllätysnumerossa kuntayhtymän johtaja Hannu Laurila palkittiin suorassa lähetyksessä.

 

Vuosittain pidettävä Keuda-päivä otti tänä vuonna uuden muodon, kun tapahtumaa saattoi seurata kotisohvalta käsin. Kerava-salista tehty Youtube-livelähetys toteutettiin laaja-alaisena yhteistyönä. Mukana oli huipputekijöitä toteuttamassa onnistunutta virtuaalitapahtumaa.

Tänä vuonna päivän teema oli Kestävä ja vastuullinen Keuda ja se näkyi vahvasti päivän ohjelmassa.

Tapahtumapäivä alkoi kello 8.40 Keuda Uutiset -lähetyksellä, jonka juonsi opettaja Janne Jousiaho. Hän avasi päivän ohjelman. Tästä lähetys siirtyi Kerava-saliin, jossa kuntayhtymän johtaja Hannu Laurila piti päivän aloituspuheenvuoron.

Tästä jatkettiin Keudan johtoryhmän haastatteluun. Paikalla olivat Laurilan lisäksi rehtori Anna Mari Leinonen, yritys- ja elinvoimapalvelujen johtaja Anne Vuorinen sekä viestintä- ja markkinointipäällikkö Hanna Nyrönen. Arviointijohtaja Tiina Halmevuo oli vastannut kysymyksiin etukäteen ja ne luettiin paneelitilaisuudessa, jota juonsi viestintäkoordinaattori Maarit Tiala.

Sitten oli vuorossa palkitsemistilaisuus, joka oli nauhoitettu Kerava-salissa jo etukäteen. Tilaisuudessa palkittiin pitkään ja ansioituneesti Keudassa palvellutta henkilöstöä. Kuntaliiton kultainen ansiomerkki annettiin 30 vuoden kunnallisesta palveluksesta ja hopeinen ansiomerkki 20 vuoden kunnallisesta palveluksesta. Keudalaisia palkittiin myös 35 vuoden, 25 vuoden ja 15 vuoden Keudan palveluksesta. Voit lukea artikkelin palkitsemistilaisuudesta täältä!

 Artikkeli jatkuu kuvien alla. 
TuotantoMedia-alan opettaja Hanna Azevedo antoi juontajana toimineelle opettaja Janne Jousiaholle merkin, kun lähetys alkaa. 

TiimiLivelähetyksen hoitivat ammattitaidolla Keudan media-alan opettajat, ammattiohjaajat ja tuotantoyhtiö sekä Kerava-salin väki. 

KeudaPaiva5

Johtoryhmän väkeä haastateltiin muutamaan otteeseen. 

 

Päivän aikana nähtiin myös yllätysohjelmanumero, kun kuntayhtymän johtaja Hannu Laurila palkittiin suorassa lähetyksessä erinomaisesta ja laadukkaasta henkilöstön johtamisesta. Häkellyksen jälkeen Laurila oli äärimmäisen otettu saamastaan kunniakirjasta.

Tauon jälkeen oli päivän keynote-puhujan vuoro. Äärimmäisen mielenkiintoisen puheenvuoron saapui pitämään professori Arto O. Salonen. Hän piti esityksen aiheesta Kestävä kehitys ammatillisessa koulutuksessa.

Tapahtuman lähetystä elävöittivät myös erilaiset videoteokset. Tuulentupa oli media-alan opiskelijoiden tuottama draamasarjan pilotti. Lounastauon aikana nähtiin SAKUstars-kilpailuun osallistuneiden keudalaisten esityksiä, Digiloikka oli Keudan ”tuotantoyhtiö” Sun Median käsialaa, kuten myös tapahtumapäivän päättänyt Wireen toiminnasta kertonut video. Tapahtuman loppupuolella esitettiin myös opiskelijatyönä toteutettu lyhytelokuva Nothing. Lisäksi nähtiin Pasilasta Järvenpään toimipisteeseen muuttaneiden media-alan opettajien jäähyväisvideo Pasilan toimipisteelle.

 Artikkeli jatkuu kuvien alla. KeudaPaiva3

Päivän keynote-puhuja oli professori Arto O. Salonen.

 O1A4197

Taija Paavola ja Merja Oljakka avasivat SOL-yrityksen vastuullista ja kestävää toimintaa Keuda-päivässä.

KeudaPaiva7Karri Käki piti inspiroivan esityksen Compass Groupin vastuullisesta ja kestävästä toiminnasta.

Lounastauon jälkeen Keuda-päivän ohjelma jatkui ryhmätyöskentelyllä asiantuntijatiimeissä. Teamsin välityksellä ryhmissä lähestyttiin eri näkökulmista aihetta Vastuullinen ja kestävä Keuda.

Iltapäivästä kuultiin lisää inspiroivia esityksiä Keudan yhteistyökumppaneilta. SOL-yrityksen henkilöstökehityksen johtaja Merja Oljakka sekä viestintä- ja markkinointipäällikkö Taija Paavola kertoivat, mitä vastuullinen ja kestävä toimintaa tarkoittaa SOL:n toiminnassa. Inspiroivan puheenvuoron yrityksen vastuullisesta ja kestävästä toiminnasta piti myös Compass Groupin gastronomia-tuotekehitystiimin vetäjä Karri Käki.

Kattavasta tapahtumapäivästä ei huumoria, yhteisöllisyyttä ja inspiroivia puheenvuoroja uupunut. Kiitos kaikille, jotka olitte mukana valmistelemassa ja toteuttamassa onnistunutta virtuaalista Keuda-päivää! Ja kiitos kaikille keudalaisille, että olitte mukana ja seuraamassa tapahtumapäivänä!

Jaa sivu