Koronaohjeet Keudan toimipisteissä

Tämänhetkinen koronatilanne (8.2.2021)  edellyttää meiltä jokaiselta laajempaa huomiota omaan toimintaansa, jonka johdosta muistutamme opiskelijoita ja toimipisteissä vierailevia ihmisiä Keudan voimassa olevista välttämättömään lähiopetukseen tai käyntiin liittyvistä koronaohjeista.

Keudan koronaohjeet toimipisteissä

  1. Jos sinulla on oireita, älä tule kouluun, vaan mene koronatestiin ja odota kotona tuloksia. 
  2. Käytä kaikissa Keudan tiloissa kasvomaskia, myös osallistuessasi lähiopetukseen. 
  3. Huomioi turvavälit, pidä välimatka (>2m) muihin ihmisiin. 
  4. Huolehdi käsi- ja yskimishygieniasta, pese käsiä ja käytä käsidesiä.

Noudata näitä ohjeita kaikissa Keudan toimipisteissä. Kiitos!

Lisätietoa löydät poikkeustilannetiedotteista -> täältä.


 

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda toteuttaa opiskelijoilleen sekä työelämälle yksilöllisiä, vaikuttavia koulutus- ja osaamisen kehittämispalveluja. Keski-Uudellamaalla sijaitsevissa 10 toimipisteessämme työskentelee 650 innostunutta keudalaista. Toimintamme sisältää 80 eri tutkintoihin johtavaa ammatillista, työvoima- ja valmentavaa koulutusta sekä aikuisten perusopetusta, joissa opiskelee vuosittain yli10 000 opiskelijaa. Keuda on vuoden 2020 opetus- ja kulttuuriministeriön valitsema, ammatillisen koulutuksen laatupalkittu koulutuksen järjestäjä.

2020 laatupalkinto intra36

Jaa sivu