Lähiesimiestyön ammattitutkinto antoi Miralle hyviä työkaluja esimiestehtäviin

Lähiesimiestyön ammattitutkinto antoi Miralle hyviä työkaluja esimiestehtäviin

Mira Blomerus valmistui tammikuussa lähiesimiestyön ammattitutkinnosta, joka järjestettiin yhteistyössä työnantajan ja Keudan kanssa.

 

Yksi tämän kuukauden Keudasta valmistuneista on Mira Blomerus, joka valmistui lähiesimiestyön ammattitutkinnosta. Mira kertoo valmistumisen jälkeisen tunnelman olevan hyvä.

”Hyvät on tunnelmat. Huomaan, että minulla on itsevarmempi olo omasta osaamisestani, kun on saanut teoriaa taustalle”, Mira kuvailee.

Mira työskentelee vastaavana ohjaajana Etevalla. Työnantaja mahdollistikin tämän koulutuksen. Mira kuului organisaationsa toiseen opiskelijaryhmään.

”Kuulin edellisvuoden ryhmässä olleelta kollegaltani hyvää koulutuksesta, joten päätin hakea koulutukseen itsekin.”

Niin Mira aloitti lähiesimiestyön ammattitutkinto-opinnot loppuvuodesta 2019. Mira kokee saaneensa koulutuksesta paljon konkreettisia vinkkejä kehittyäkseen esimiehen roolissa. Tehtävät antoivat paljon tietotaitoa, jota hän pystyy hyödyntämään nykyisessä työssään.

”Reflektointi ja ratkaisukeskeinen ajattelu olivat avainteemoja esimerkiksi pohtiessani omia kehittämiskohteitani esimiehenä.”

Koronatilanteen vuoksi opiskeluryhmä ehti tavata toisiaan kasvotusten ainoastaan muutaman kerran. Mira kuitenkin koki, että vaikka tilanne toi omat haasteensa, niin etäopiskelu toimi hyvin. Lisäksi työn ja opiskelun yhteen sovittaminen oli huomioitu opinnoissa hyvin.

”Keudassa henkilökunta on mukavaa ja opetus laadukasta. Koin omien kokemuksien jakamisen ja muiden opiskelijoiden kanssa verkostoitumisen tärkeäksi osaksi ammatillista kehitystäni.”

Opintojensa jälkeen Mira jatkaa työtään vastaavana ohjaajana Etevalla. Hän kertoo, että opintojen myötä hänellä heräsi mielenkiinto johtamista ja etenkin henkilöstöhallintoa kohtaan.

”Koen saaneeni hyviä työkaluja mahdollisia tulevaisuuden esimiestehtäviä ajatellen.”

 

Lue lisää lähiesimiestyön ammattitutkinnosta! Opintoihin voi hakea jatkuvan haun kautta!

 


 

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda toteuttaa opiskelijoilleen sekä työelämälle yksilöllisiä, vaikuttavia koulutus- ja osaamisen kehittämispalveluja. Keski-Uudellamaalla sijaitsevissa 10 toimipisteessämme työskentelee 650 innostunutta keudalaista. Toimintamme sisältää 80 eri tutkintoihin johtavaa ammatillista, työvoima- ja valmentavaa koulutusta sekä aikuisten perusopetusta, joissa opiskelee vuosittain yli10 000 opiskelijaa. Keuda on vuoden 2020 opetus- ja kulttuuriministeriön valitsema, ammatillisen koulutuksen laatupalkittu koulutuksen järjestäjä.

Laatupalkinto2024

Jaa sivu