Onnen kyyneleitä ja juhlan tuntua – Keudalle useita palkintoja virtuaalisessa Asuntomessugaalassa

Keuda

Tekniikan alat

Onnen kyyneleitä ja juhlan tuntua – Keudalle useita palkintoja virtuaalisessa Asuntomessugaalassa

Virtuaalisessa Asuntomessugaalassa Keudaa edustivat Katariina Leppilampi, Anna Mari Leinonen, Hannu Laurila, Outi Tuomivaara ja Kimmo Mantela. 

 

Krapin Pajalla Tuusulassa oli juhlava tunnelma torstai-iltana 28. tammikuuta. Kauniisti valaistu luminen polku johdatti juhlapaikkaan, jossa vietettiin Asuntomessugaalaa 2021. Kutsuvieraita oli paikalla vähän. Ainoastaan Asuntomessujen järjestämisessä mukana olleita henkilöitä sekä gaalassa palkittavat tahot. Tapahtumasta tehtiin kuitenkin suora lähetys. Palkittavat tahot asettuivat omien pöytiensä ääreen eri puolille salia. Luvassa oli virtuaalinen tapahtumailta. 

Virtuaalisen gaalaillan juonsi Ellen Jokikunnas. Illan alussa kuultiin puheenvuoroja Asuntomessujen operatiiviselta johtajalta Heikki Vuorenpäältä ja kehitysjohtaja Anne Pallasteelta. Puheenvuoron piti myös Tuusulan kunnan pormestari Arto Lindberg.

Artikkeli jatkuu kuvien alla.

Asuntomessut6
Illan juontajana toimi Ellen Jokikunnas. Tuusulan kunnan pormestari Arto Lindberg avasi Asuntomessujen merkitystä Tuusulan kunnalle. 

AnnaMariOuti
Anna-Mari Leinonen ja Outi Tuomivaara odottivat gaalaillan alkua. 

 

Sitten oli luvassa illan odotetuin hetki eli palkintojenjako. Jännitys alkoi tiivistyä.

Palkitsemistilaisuudessa ainoastaan kategorian voittajat kutsuttiin lavalle noutamaan palkinto. Toiseksi tulleet saivat palkinnot lähetyksen jälkeen.

Parhaasta virtuaalikierroksesta palkittiin Jämerä Salmiakki. Toiselle sijalle tuli hienosti Finnlog Hetena.

Parhaaksi pihaksi yleisö oli äänestänyt Finnlog Hetenan (Viherteema Oy / Henna Väisänen). Keuda-Talo (pihasuunnittelija Aija Holm) tuli äänestyksessä upeasti toiseksi.

Sitten oli vuorossa Paras sisustus -äänestyksen tulokset. Sarjan toisesta sijasta palkittiin Jämerä Salmiakki (talon omistajaperhe Anne ja John Hart). Voittajaksi äänestettiin Keuda-Talo. Sisustussuunnittelija Katariina Leppilampi nousi hakemaan palkinnon yhdessä koulutusjohtaja Outi Tuomivaaran ja toimialapäällikkö Kimmo Mantelan kanssa.

”Kiitos Keuda, kiitos yhteistyökumppanit ja kiitos messukansa”, Leppilampi kiitti ja liikuttui kyyneliin.

Myös Mantela kiitti opiskelijoita, henkilökuntaa ja äänestäjiä.

Lopuksi oli aika paljastaa Paras talo -äänestyksen tulos. Toiseksi eniten ääniä sai Finnlog Hetena (Aarti Ollila Ristola Arkkitehdit Oy / Mikki Ristola) Sarjan voittajaksi äänestettiin Keuda-Talo. Rehtori Anna Mari Leinonen ja kuntayhtymän johtaja Hannu Laurila nousivat lavalle hakemaan palkinnon. He kiittivät kaikkia mukana olleita ja totesivat voiton olevan merkittävä arvostuksen osoitus ammatilliselle koulutukselle. 

Lue täältä Keudan ensimmäinen uutinen aiheesta!

Asuntomessut4

Sisustussuunnittelija Katariina Leppilempi kiitti Keudaa, yhteistyökumppaneita ja messukansaa.

Asuntomessut3
Rehtori Anna Mari Leinonen tunsi kiitollisuutta ja ylpeyttä hakiessaan palkintoa ammatillisen koulutuksen toimijana. Keuda-Talo on upea ammatillisen koulutuksen taidonnäyte. 
Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda toteuttaa opiskelijoilleen sekä työelämälle yksilöllisiä, vaikuttavia koulutus- ja osaamisen kehittämispalveluja. Keski-Uudellamaalla sijaitsevissa 10 toimipisteessämme työskentelee 650 innostunutta keudalaista. Toimintamme sisältää 80 eri tutkintoihin johtavaa ammatillista, työvoima- ja valmentavaa koulutusta sekä aikuisten perusopetusta, joissa opiskelee vuosittain yli10 000 opiskelijaa. Keuda on vuoden 2020 opetus- ja kulttuuriministeriön valitsema, ammatillisen koulutuksen laatupalkittu koulutuksen järjestäjä.

Laatupalkinto2025

Keuda

Tekniikan alat

Jaa sivu