Keudasta valmistuu tammikuussa yli sata eri alojen ammattilaista

Tiedote 29.1.2021

”Tänään on upea päivä juhlistaa opiskelijoitamme, jotka valmistuvat ammattiin ja elämässään uusien taitojen sekä tietojen kanssa eteenpäin siirtyvät. Upeaa työtä olette tehneet, olemme teistä ylpeitä!”, Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymän Keudan rehtori Anna Mari Leinonen iloitsee.

Poikkeuksellisen ajan myötä, tahdomme tuoda esiin huikea onnistumisia ja päättäväisyyttä mitä tutkinnon suorittaminen tänä päivänä edellyttää.

Rehtori Anna Mari Leinonen kertoo, että tänään 29.1.2021 Keudasta valmistuu yhteensä 119 opiskelijaa 33 eri tutkinnosta. Tutkinnot ovat eri aloilta ja niiden joukossa on perustutkinnon suorittaneita, sekä ammatti- että erikoisammattitutkintoja.

 ”Tämä vahvistaa ammatillisen koulutuksen kehityksen toimivuutta, ja henkilökohtaiset osaamisen kehittämispolut toimivat aidosti. Jokainen opiskelija saa rakennettua itselleen soveltuvan osaamispolun, jota pitkin etenee ja kasvattaa osaamistaan ja taitojaan valitsemistaan osaamisaloista. Opiskelijoita valmistuukin tänä päivänä ympäri vuoden”, Leinonen iloitsee.

Jokaisesta Keudan yhdestätoista, eri toimipisteestä valmistuu tänään ammattiin uusien taitojen ja tietojen kera opiskelijoita. Tutkintojen suorittajat ovat opiskelleet viimeisen vuoden ajan erittäin poikkeuksellisten aikojen ympäristössä. Siitä huolimatta he ovat pystyneet kasvattamaan osaamistaan erilaisia oppimisympäristöjä hyödyntäen sekä näyttämään osaamisen kertymisen tutkintojen edellytysten mukaisesti.

Kuten Mira Blomerus, joka valmistui tänään lähiesimiestyön ammattitutkinnosta. Hän aloitti opinnot loppuvuodesta 2019. Koronatilanteen vuoksi opiskeluryhmä ehti tavata toisiaan kasvotusten ainoastaan muutaman kerran. Mira kuitenkin koki, että vaikka tilanne toi omat haasteensa, niin etäopiskelu toimi, työn ja opiskelun yhteen sovittaminen poikkeusaikanakin oli huomioitu opinnoissa hyvin.

”Keudassa henkilökunta on mukavaa ja opetus laadukasta. Koin omien kokemuksien jakamisen ja muiden opiskelijoiden kanssa verkostoitumisen tärkeäksi osaksi ammatillista kehitystäni”, Mira kiteyttää.

Lue Mira Blomeruksen haastattelu kokonaisuudessaan täältä.

Lisätietoja:

rehtori Anna Mari Leinonen, 040 174 4523, annamari.leinonen(at)keuda.fi  

viestintäpäällikkö Hanna Nyrönen, 040 521 8428, hanna.nyronen(at)keuda.fi

 


Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda toteuttaa opiskelijoilleen sekä työelämälle yksilöllisiä, vaikuttavia koulutus- ja osaamisen kehittämispalveluja. Keski-Uudellamaalla sijaitsevissa 10 toimipisteessämme työskentelee 650 innostunutta keudalaista. Toimintamme sisältää 80 eri tutkintoihin johtavaa ammatillista, työvoima- ja valmentavaa koulutusta sekä aikuisten perusopetusta, joissa opiskelee vuosittain yli10 000 opiskelijaa. Keuda on vuoden 2020 opetus- ja kulttuuriministeriön valitsema, ammatillisen koulutuksen laatupalkittu koulutuksen järjestäjä.

2020 laatupalkinto intra33

Jaa sivu