Työelämätorstai: Itseään voi kehittää ikää katsomatta

Keudan ja Eezyn yhteinen tavoite on saada osaavia työntekijöitä työmarkkinoille. Yhteistyö mahdollistaa tutkinnon ja työpaikan saamisen samasta paketista.

Tarjolla on erilaisia vaihtoehtoja ketterillä kokeiluilla: opiskelijoille erilaisia polkuja työllistymiseen ja olemassa oleville työntekijöille lisää osaamista. Aloittaa voi jatkuvalla haulla ympäri vuoden.

Videolla Eezyn koulutuspäällikkö Hanna Rinne, Keudan myynti- ja asiakkuuspäällikkö Kirsi Talikainen, palvelusuunnittelija Elina Vesalainen ja opettaja Jani Järvinen kertovat, miten töitä ja koulutusta voi yhdistellä joustavasti kunkin omiin tarpeisiin.

Videon on kuvannut ja käsikirjoittanut Juri Aavalainen, joka opiskelee Keudassa media-alan ammattitutkintoa.

 

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda toteuttaa opiskelijoilleen sekä työelämälle yksilöllisiä, vaikuttavia koulutus- ja osaamisen kehittämispalveluja. Keski-Uudellamaalla sijaitsevissa 10 toimipisteessämme työskentelee 650 innostunutta keudalaista. Toimintamme sisältää 80 eri tutkintoihin johtavaa ammatillista, työvoima- ja valmentavaa koulutusta sekä aikuisten perusopetusta, joissa opiskelee vuosittain yli10 000 opiskelijaa. Keuda on vuoden 2020 opetus- ja kulttuuriministeriön valitsema, ammatillisen koulutuksen laatupalkittu koulutuksen järjestäjä.

2020 laatupalkinto intra41

 

Työelämää varten

Jaa sivu