Järvenpään kaupunki tarjoaa monia mahdollisuuksia työnantajille ja nuorille ensi kesälle

Järvenpään kaupunki työllistää omiin yksiköihinsä monelle eri alalle 15-19 vuotiaita nuoria.

Nuori järvenpääläinen, Järvenpään kaupunki on koonut infosivun kesätyömahdollisuuksista kaupungin omiin töihin.

Samalla sivulla vinkkejä myös kun työnantaja on jokin muu, esimerkiksi yritys, kolmas sektori (yhdistykset, säätiöt, järjestöt) tai KesäRekry Personalhuset Staffing Group Oy. Myös Keusoten kesätyöpaikoista lisätietoa. 

Järvenpään kaupunki tukee yrittäjää/yritystä kun se työllistää nuoren.

Kun yritys rekryää nuoren, Järvenpään kaupungilta voi hakea kesätyöllistämistukea tai antaa edullisen KesäRekry-palvelun hoitaa kaikki työllistämisen vaiheet palkanmaksuun asti (KesäRekryn kautta työllistetään 15-18 vuotiaita järvenpääläisiä nuoria työnantajille). Tutustu mahdollisuuksiin tästä linkistä.

Kesarekry jarvenpaa opiskelija3

Kesarekry jarvenpaa yritys

Jaa sivu