Työelämätorstai: Suomen Yrittäjät: Yrittäjät hyötyvät ammatillisesta koulutuksesta – ”Voimme saada uusia toimeksiantoja osaamisella”

Suomen Yrittäjät ry:n toteuttamassa ammatillisen koulutuksen viestintähankkeessa on tavoitettu kymmeniätuhansia yrittäjiä ja oppilaitosten edustajia. Lukuisat yrittäjät ovat kertoneet mm. oman osaamisensa kehittämisestä. Erityisesti yrittäjän oppisopimus on havaittu joustavaksi ja kustannustehokkaaksi tavaksi.
– Laaja-alainen osaaminen ja tietämys on antanut itseluottamusta ja varmuutta työhön, joka näkyy asiakkaille, hankkeen projektikoordinaattorina työskennellyt Anne Öhman kertoo.

Oppisopimus työllistämismuotona on kilpailuvaltti aloilla, joissa kilpaillaan osaavan työvoiman saamisesta. Myös koulutussopimus on hyvä väylä kasvattaa työntekijöitä juuri omalle yritykselle, jatkaa Anne, joka nyt hankkeen päättymisen myötä on palannut takaisin vakityöhönsä ammatillisen koulutuksen pariin Keudassa.

Lue Suomen Yrittäjien koko tiedote tästä: Yrittäjät hyötyvät ammatillisesta koulutuksesta – ”Voimme saada uusia toimeksiantoja osaamisella”

linkki: https://www.yrittajat.fi/uutiset/644158-yrittajat-hyotyvat-ammatillisesta-koulutuksesta-voimme-saada-uusia-toimeksiantoja?fbclid=IwAR3Qzimz0-OOk80ZIG7feKgoUfksYJZwzMySWGHtKYpZFmkBbx_bRltgTVI#d7a2ca1c

 

 

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda toteuttaa opiskelijoilleen sekä työelämälle yksilöllisiä, vaikuttavia koulutus- ja osaamisen kehittämispalveluja. Keski-Uudellamaalla sijaitsevissa 10 toimipisteessämme työskentelee 650 innostunutta keudalaista. Toimintamme sisältää 80 eri tutkintoihin johtavaa ammatillista, työvoima- ja valmentavaa koulutusta sekä aikuisten perusopetusta, joissa opiskelee vuosittain yli10 000 opiskelijaa. Keuda on vuoden 2020 opetus- ja kulttuuriministeriön valitsema, ammatillisen koulutuksen laatupalkittu koulutuksen järjestäjä.

2020 laatupalkinto intra46

Jaa sivu