Keudasta kymmenen opiskelijaa Taitaja2021-finaaleihin

Keuda

Keudalainen

Opiskelu

Yhteisöllisyys

Keudasta kymmenen opiskelijaa Taitaja2021-finaaleihin

Taitaja-semifinaalit käytiin ammatillisissa oppilaitoksissa ympäri Suomen 1.–5. helmikuuta. Myös Keudan toimipisteissä kilpailtiin useissa eri lajeissa. Kisapäivinä nähtiin todella hienoja suorituksia ja itsensä ylittämistä! ​Lue raportti semifinaalipäivistä täältä!

Taitaja-semifinaaleihin osallistuneista Keudan opiskelijoista kymmenen pääsi toukokuussa pidettäviin finaaleihin. Paljon onnea! Finaaleihin pääsivät:

CNC-koneistus
Miika Aaltonen
Kilpailuhuoltaja: Mikko Suokas

Eläintenhoito
Mirva Niemi ja Mila Siro
Kilpailuhuoltaja: Mari Pukkila

Floristiikka
Terhi Myllymäki ja Tommi Rytkönen
Kilpailuhuoltaja: Jenniina Tiikkainen

Kokki
Oskari Lehto ja Onni Ylinen
Kilpailuhuoltaja: Elina Karvonen

Turvallisuusala
Nuutti Nordlund
Kilpailuhuoltaja: Jukka Oksanen

Yrittäjyys
Konsta Matikainen ja Lauri Nordström
Kilpailuhuoltajat: Mia Kilpinen ja Tiina Myrsky

Täältä löytyvät kaikki Taitaja-finalistit: Finalistit – Taitaja2021
 
Taitaja-finaalit käydään 18.–20.5.2021. Taitaja-kisojen ohjelmaan voit tutustua täältä: Tapahtumaohjelma – Taitaja2021Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda toteuttaa opiskelijoilleen sekä työelämälle yksilöllisiä, vaikuttavia koulutus- ja osaamisen kehittämispalveluja. Keski-Uudellamaalla sijaitsevissa 10 toimipisteessämme työskentelee 650 innostunutta keudalaista. Toimintamme sisältää 80 eri tutkintoihin johtavaa ammatillista, työvoima- ja valmentavaa koulutusta sekä aikuisten perusopetusta, joissa opiskelee vuosittain yli10 000 opiskelijaa. Keuda on vuoden 2020 opetus- ja kulttuuriministeriön valitsema, ammatillisen koulutuksen laatupalkittu koulutuksen järjestäjä.

Laatupalkinto2031

Keuda

Keudalainen

Opiskelu

Yhteisöllisyys

Jaa sivu