Opiskelijalle tietoa etäopiskelusta

Viime viikon (9) aikana Keuda siirtyi etäopetukseen. Tärkeänä tavoitteenamme on, että sinulla, opiskelijana on koko sulkutilan ajan mahdollisuus edistää opintojasi, erityisesti jos olet valmistumassa ammattiin tämän kevään aikana.  

Opetus- ja ohjaushenkilöstö on ollut teihin yhteydessä ja selvittänyt sekä opintojesi että niiden etenemisen tilannetta. 

Koulutus- tai oppisopimusopiskelijoiden opinnot jatkuvat työpaikalla, mikäli työpaikan olosuhteet sen mahdollistavat. Opetushenkilöstön antama työpaikalla tapahtuva oppimisen ohjaus voidaan toteuttaa etävälineitä hyödyntäen.  

Opetushenkilöstö pyrkii pitämään yhteyttä sinuun arkipäivisin. Tavoitteena on, että etäopetuksessa syntyy säännöllistä vuorovaikutusta opettajien, ohjaajien ja opiskelijoiden välillä, kun lähiopetuskohtaamisia ei sulkutilan aikana ole. Opetushenkilöstö myös pitää viikoittain tilannetuokioita. Yksilökohtaisia ohjaustuokioita pidetään tarpeen mukaan.  

Ammatti- ja erikoisammattitutkinnon suorittajien kontaktoinnista on sovittu ryhmäkohtaisesti erikseen.  

Opiskelijana sinulla on oikeus opiskeluhuollon palveluihin myös etäopetuksen aikana.  

Keudaattori – tukipaja palvelee jokaisessa toimipisteessä klo 9.00 – 14.00 välillä. Sieltä saat tarvittaessa myös digitukea. 

Hyödyllisiä linkkejä: 

Keudan opiskeluterveydenhoito ja KeuSoten tiedote koulu- ja opiskeluterveydenhuollon palveluista

Keudan kuraattoripalvelut 

Keudan psykologipalvelut 

Keudan Keudaattori eli tukipajapalvelut 

Keudan etätyöskentelyohjeita 

Opiskelijaravintolat palvelevat vain Keudan opiskelijoita ja henkilökuntaa supistetusti seuraavissa Keudan toimipisteissä 8.3.2021 alkaen. Opiskelijaravintoloissa kahvilassa ja lounaalla supistettu valikoima. 

Tarkista tarkemmat aukioloajat Keudan Opiskelija- ja henkilöstöravintolat

Varsinainen sulkutila alkaa maanantaina 8. maaliskuuta ja päättyy sunnuntaina 28. maaliskuuta.   

Keuda seuraa koronavirustilannetta päivittäin ja toimii maan hallituksen, kuntien ja terveysviranomaisten antaman ohjeistuksen mukaisesti. Päätöksiä tehtäessä priorisoidaan sekä opiskelijoiden että henkilökunnan terveys etusijalle. 

Lisätietoja saat opettajaltasi ja/tai ohjaajaltasi, sekä Keudan verkkosivuilta -> Toiminta poikkeustilanteen aikana | Keuda.fi 

Tämä pitkäaikainen poikkeuksellinen tilanne vaatii meiltä kaikilta edelleen kärsivällisyyttä, välittämistä toinen toisistamme ja uskoa siihen, että tästäkin selvitään. 

Hyvin olette rajoituksia jo noudattaneetkin, suuri kiitos Sinulle!  Jaksetaan vielä, pidetään huolta toisistamme ja kannatellaan toisiamme. Kyllä tästä selvitään

Rehtori Anna Mari Leinonen

 

 

 

Jaa sivu