Opiskelijatiedote: Etäopetus jatkuu Keudassa 11.4.2021 asti

Hei keudalainen opiskeliija, 

Koronatilanteen edelleen jatkuessa myös Keudassa jatketaan etäopetusta 11.4.2021 saakka KeuSoten suosituksien mukaisesti. 

Tärkeänä tavoitteenamme edelleen tänä aikana on, että sinulla, opiskelijana on koko etäopetusajan mahdollisuus edistää opintojasi, erityisesti jos olet valmistumassa ammattiin tämän kevään aikana.   

Opetus- ja ohjaushenkilöstö on teihin yhteydessä ja edistää opintojesi etenemistä parhailla tilanteen mahdollistamilla tavoilla.   

Koulutus- tai oppisopimusopiskelijoiden opinnot jatkuvat työpaikalla, mikäli työpaikan olosuhteet sen mahdollistavat. Opetushenkilöstön antama työpaikalla tapahtuva oppimisen ohjaus voidaan toteuttaa etävälineitä hyödyntäen.   

Opetushenkilöstö pyrkii pitämään yhteyttä sinuun arkipäivisin. Tavoitteena on, että etäopetuksessa syntyy säännöllistä vuorovaikutusta opettajien, ohjaajien ja opiskelijoiden välillä, kun lähiopetuskohtaamisia ei sulkutilan aikana ole. Opetushenkilöstö myös pitää viikoittain tilannetuokioita. Yksilökohtaisia ohjaustuokioita pidetään tarpeen mukaan.  

 Ammatti- ja erikoisammattitutkinnon suorittajien kontaktoinnista on sovittu ryhmäkohtaisesti erikseen.   

Opiskelijana sinulla on oikeus opiskeluhuollon palveluihin myös etäopetuksen aikana.   

Keudaattori – tukipaja palvelee jokaisessa toimipisteessä klo 9.00 – 14.00 välillä. Sieltä saat tarvittaessa myös digitukea.  

Hyödyllisiä linkkejä: 

 Keudan opiskeluterveydenhoito ja KeuSoten tiedote koulu- ja opiskeluterveydenhuollon palveluista 

Keudan kuraattoripalvelut  

Keudan psykologipalvelut  

Keudan Keudaattori eli tukipajapalvelut  

Keudan etätyöskentelyohjeita  

Opiskelijaravintolat palvelevat vain Keudan opiskelijoita ja henkilökuntaa supistetusti seuraavissa Keudan toimipisteissä 8.3.2021 alkaen. Opiskelijaravintoloissa kahvilassa ja lounaalla supistettu valikoima.  Tarkista tarkemmat aukioloajat Keudan Opiskelija- ja henkilöstöravintolat.  

Varsinainen sulkutila alkoi maanantaina 8. maaliskuuta ja jatkuu Keudassa 11.4.2021 asti.   

Keuda seuraa koronavirustilannetta päivittäin ja toimii maan hallituksen, kuntien ja terveysviranomaisten antaman ohjeistuksen mukaisesti. Päätöksiä tehtäessä priorisoidaan sekä opiskelijoiden että henkilökunnan terveys etusijalle.  

Lisätietoja saat opettajaltasi ja/tai ohjaajaltasi, sekä Keudan verkkosivuilta -> Toiminta poikkeustilanteen aikana | Keuda.fi  

Tämä pitkäaikainen poikkeuksellinen tilanne vaatii meiltä kaikilta edelleen kärsivällisyyttä, välittämistä toinen toisistamme ja uskoa siihen, että tästäkin selvitään.  

Kiitos Sinulle, että jaksetaan vielä noudattaa rajoituksia, pidetään 2 metrin etäisyyksiä toisiimme, käytetään kasvomaskeja, pestään käsiä ja pidetään huolta toisistamme. Kyllä tästä selvitään!  

Rehtori Anna Mari Leinonen 

Jaa sivu