Työelämätorstai: Esihenkilökoulutuksilla voit kehittää itseäsi ja kasvaa esihenkilöroolissa

Keudassa saat henkilökohtaista ohjausta, pääset osallistumaan asiantuntijaluennoille sekä saat tärkeitä taitoja oman johtamistapasi kehittämiseen. Painotamme tutkinnossa ihmisläheistä johtamistyyliä ja annamme sinulle työkaluja työyhteisösi kehittämiseen. Meillä on viihtyisä opiskeluympäristö, jossa pääset verkostoitumaan muiden alan ammattilaisten kanssa. Monipuoliset ja mielenkiintoiset opetusmenetelmät takaavat, että opit soveltamaan oppimaasi heti käytäntöön.

Keudassa voi opiskella viittä eri esihenkilötutkintoa:

Koulutukset voidaan suorittaa joko kokonaan verkossa tai monimuoto-opintoina erilaisin painotuksin. Koulutuksiin on jatkuva haku, eli pääset aloittamaan opinnot milloin vain. Koulutuksiin on kuitenkin merkitty seuraava yhteinen aloituspäivä.

Katso video Marko Starkin kokemuksista Keudan esimiestutkintojen toteutuksesta. Marko suoritti ensin lähiesimiestyön ammattitutkinnon. Tämän jälkeen hän halusi vielä jatkaa opintojaan tuotannon esimiehen erikoisammattitutkinnolla.

Esimieskoulutuksista uutta draivia omalle uralle – YouTube

 

 Opiskelijoiden palautteita esimiestutkintojen koulutuksista:

”Koronasta huolimatta saatiin tutkinto suoritettua, vaikka alussa oli vähän hankalaa. Kun tämä kaikki digitaalisuus piti omaksua sekä opettajien että meidän oppilaiden. Pikkuhiljaa opittiin kaikki toimimaan poikkeusoloissa ja valmistuttiinkin ihan ajallaan. Hyvä koulutus työnohessa suoritettavaksi, ei vaatinut ylivoimaisia ponnistuksia. Tehtävien avulla oma työ tuli selkeämmäksi ja paljon asioita oivallettiinkin. Tiimini sai kokea monta kertaa innostukseni, kun kerroin että nyt kuulkaas kokeillaan tehdä tämä asia uudella tavalla ja he olivat myös auliisti miettimässä kehityskohteita sekä kestävää kehitystä meidän toimipisteessämme. Koulutus on tuonut minulle varmuutta ja itseluottamusta toimia tehtävässäni. Minä osaan, minä pystyn, me osaamme ja me pystymme yhdessä tiiminä!”

-Sirpa-

”Mielestäni Maraeat koulutus oli erittäin mielenkiintoinen ja sopivan pituinen. Kouluttajat olivat selkeäsanaisia ja aiheet hyviä esimiestyötä varten. Koulupäivät olivat etänä koronan takia, lukuun ottamatta ensimmäistä tapaamista. Olisi tietysti enemmän halunnut nähdä ihmisiä kasvotusten ja tutustunut muihin opiskelijoihin, mutta tilanne oli tällainen. Mielenkiintoista oli kuulla muidenkin opiskelijoiden mielipiteitä ja kokemuksia teamsin kautta. Parasta oli, kun jokaiselta tunnilta jäi jotain mieleen ja oppi paljon uutta. Voin suositella koulutusta ja luulen, että eniten kyseisestä koulutuksesta on hyötyä, jos on vähän jo tullut työkokemusta. Asioita näkee eri kantilta ja sisäistää niitä paremmin.”

-Heidi-

”Aloitin JET opinnot jäätyäni osalomautukselle viimekeväisen pandemian vuoksi. Opiskelu Keudassa on mukavaa, sillä tuen saaminen on jatkuvaa ja oppimisilmapiiri on erittäin kannustava. JET-tutkinto on laadittu hyvin sillä opiskelija voi itse muodostaa haluamansa kokonaisuuden tarjotuista osa-alueista, jotka tukevat omaa oppimista ja seuraavat opiskelijan opintopolkua. JET toi minulle ennen kaikkea varmuutta toimia johtajana, ja voin suositella Keuda oppilaitoksena sekä tätä opintokokonaisuutta kaikille johtajuudesta kiinnostuneille.”

-Anette-

”Mielestäni koulutuksen rakenne on hyvä ja monipuolinen. Tästä on varmasti hyötyä kaikille esimiesasemassa toimiville henkilöille.Koulutus laittoi minut ajattelemaan asioita uusista näkökulmista ja tuo työskentelyyni johtajana uusia toimintatapoja. Opettajat ovat olleet osaavia ja ammattimaisia. Varsinkin Heidi Grundström haastoi minua sopivasti ja sai minut ajattelemaan asioita uudesta valosta. Kiitos Heidi! Ainoa negatiivinen palaute tulee siitä, että vastuuopettaja on vaihtunut useamman kerran.”

 -Kalle-

Lisää tietoa esihenkilökoulutuksista sivuiltamme:

Esihenkilöiden ja yritysjohdon koulutukset

Keudan esihenkilökoulutukset löytyvät myös Thinglinkistä:

Esihenkilökoulutusten tarjonta — Thinglink


Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda toteuttaa opiskelijoilleen sekä työelämälle yksilöllisiä, vaikuttavia koulutus- ja osaamisen kehittämispalveluja. Keski-Uudellamaalla sijaitsevissa 10 toimipisteessämme työskentelee 720 innostunutta keudalaista. Toimintamme sisältää 80 eri tutkintoihin johtavaa ammatillista, työvoima- ja valmentavaa koulutusta sekä aikuisten perusopetusta, joissa opiskelee vuosittain yli10 000 opiskelijaa. Keuda on vuoden 2020 opetus- ja kulttuuriministeriön valitsema, ammatillisen koulutuksen laatupalkittu koulutuksen järjestäjä.

2020 laatupalkinto intra65

Työelämää varten

Jaa sivu