Keudasta valmistuu suuri määrä eri alojen ammattilaisia maaliskuussa 2021

Keudasta valmistuu yhteensä 201 opiskelijaa maaliskuussa 2021. Heistä 136 on suorittanut koko tutkinnon ja 65 on suorittanut tutkinnon osan tai osia. Tutkintojen suorittajat ovat opiskelleet viimeisen vuoden ajan erittäin poikkeuksellisten aikojen ympäristössä. Siitä huolimatta he ovat pystyneet kasvattamaan osaamistaan erilaisia oppimisympäristöjä hyödyntäen sekä näyttämään osaamisen kertymisen tutkintojen edellytysten mukaisesti. 

Paljon onnea kaikille! Olemme ylpeitä teistä!

Järvenpään Sibeliuksenväylältä valmistuu 22 opiskelijaa, Järvenpään Wärtsilänkadulta 34 opiskelijaa, Keravan Keskikadulta 38 opiskelijaa, Keravan Sarviniitynkadulta 29 opiskelijaa, Mäntsälän Lukkarinpolulta kaksi opiskelijaa, Mäntsälän Saaren kartanolta 30 opiskelijaa, Nurmijärven Lopentieltä seitsemän opiskelijaa, Sipoon Enteristä kolme opiskelijaa, Tuusulan Kirkkotieltä 31 opiskelijaa ja Tuusulan Pekka Halosen Akatemiasta neljä opiskelijaa.

Tutkinnot ovat autoalan perustutkinto (6), erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto (1), floristin ammattitutkinto (1), hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto (11), hiusalan perustutkinto (1), johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto (3), kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto (16), kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto (16), kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto (4), kuljetusalan ammattitutkinto (2), laboratorioalan perustutkinto (1), liiketalouden perustutkinto (1), liiketoiminnan ammattitutkinto (2), liiketoiminnan perustutkinto (12), logistiikan perustutkinto 2018 (6), lähiesimiestyön ammattitutkinto (3), maatalousalan ammattitutkinto (1), maatalousalan perustutkinto (6), majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto (3), matkailualan perustutkinto (1), media-alan ammattitutkinto (4), media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto (6), media-alan perustutkinto (1), metsäalan perustutkinto (1), palvelulogistiikan ammattitutkinto (1), pintakäsittelyalan perustutkinto (3), puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto (1), puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto (1), puualan perustutkinto (1), puutarha-alan ammattitutkinto (1), puutarha-alan perustutkinto (12), rakennusalan perustutkinto (11), ravintola- ja catering-alan perustutkinto (6), sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (20), sähkö- ja automaatioalan perustutkinto (12), talotekniikan ammattitutkinto (1), talotekniikan perustutkinto (8), teknisen suunnittelun perustutkinto (1), tieto- ja kirjastopalvelujen ammattitutkinto (4), tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinto (2), tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto (1), vanhustyön erikoisammattitutkinto (3), verhoilu- ja sisustusalan perustutkinto (1) ja yrittäjän ammattitutkinto (2).

 

Lisätietoja:

rehtori Anna Mari Leinonen, 040 174 4523, annamari.leinonen(at)keuda.fi  

viestintäpäällikkö Hanna Nyrönen, 040 521 8428, hanna.nyronen(at)keuda.fi

Jaa sivu