Keudan hius- ja kauneusalan tiimiläisiä vieraina Haaga-Helian podcastissa

Keudan hius- ja kauneudenhoitoalan tiimiläisiä. Arkistokuva.

 

Haaga-Helia Ammatillisen opettajakorkeakoulun Yrittäjyyspedagogiikan äärellä -sarjassa käsitellään yrittäjyyspedagogiikkaa ja erilaisia toteutustapoja ammatillisessa koulutuksessa ja ammattikorkeakouluissa.

Podcast-sarjan yhdeksännessä jaksossa vieraaksi saapuivat Keudan hius- ja kauneudenhoitoalan opettajat Liisa Hoffren-Suhonen ja Sari Männistö-Ojainmaa sekä yrittäjyyskoordinaattori Tiina Myrsky. Haastattelijana toimi Pia Kiikeri Haaga-Heliasta. Yrittäjyyspedagogiikan lisäksi jaksossa puhuttiin vuoden 2020 YES Agentti -tunnustuksesta, joka tiimille myönnettiin.

”Tämä iloinen ja positiivisesti maailmaa katsova tiimi on tunnustuksen ansainnut. Kuuntele, miten he nostavat esille opettajien tiimityön merkityksen, koulun johdolta saamansa tuen ja aidon kiinnostuksen kehittämistyötä kohtaan. Miten he sen oikein tekevät?”

Kuuntele podcast-jakso täältä!

Lue artikkeli sekä keskustelu tekstimuodossa täältä!

Jaa sivu