Keudan #Murros-tapahtuma myyty kansainväliselle teknologiajätille!

Kevään 2021 #Murros-tapahtuman jälkeen tapahtuu merkittävä uudistus, sillä suuri kansainvälinen teknologiayritys on ostanut #Murros-tapahtumakonseptin.

Tapahtuman isäksi tituleerattu KJ Honkonen kertoo, että teknologiayrityksen nimi paljastetaan vasta #Murros2021-tapahtumassa huhtikuun loppupuolella.

”Vahdinvaihto tapahtuu juhlallisesti #Murros21-tapahtumassa, mutta siihen asti pidämme nimen salassa”, Honkonen kommentoi.

Honkonen tuntee uutisesta haikeutta.

”On kuin oma lapsi lähtisi maailmalle. Nyt joutuu tekemään luopumisen surutyötä. Tapahtuma ollut minulle läheinen ja siihen on panostettu paljon. Mutta tapahtuman kasvaneet siivet kestävät maailman tuulissa”, Honkonen luonnehtii.

Toisaalta myös innostuneisuus ja ylpeys ovat läsnä, kun Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymässä syntynyt tapahtumakonsepti saa näkyvyyttä globaalilla tasolla.

”Keudassa ollaan myös innoissaan, että tapahtuma on saanut niin suurta kansainvälistä huomiota”, kuvailee kansainvälisen toiminnan palveluesimies Katriina Lammi.

Myös Keudan viestintäpäällikkö Hanna Nyrönen odottaa innolla, minkälaiseksi tapahtumaksi #Murros oikein kasvaa kansainvälisen teknologiayrityksen käsissä.

”Olemme jättäneet merkittävän teknologisen jäljen. Mutta nyt tapahtuman on aika ottaa suuri askel eteenpäin”, Nyrönen toteaa.

Tässä vaiheessa on hyvä todeta, että haluamme hihkaista: Aprillia! Hyvää aprillipäivää kaikille!

Vaikka edeltävä uutinen olikin aprillipila, niin tosiasia on, että #Murros2021 -tapahtuma lähestyy! Luvassa on todella monipuolinen kattaus mielenkiintoisia esityksiä ja puheenvuoroja teknologia-alan vaikuttajilta.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan webinaariin täältä!


 

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda toteuttaa opiskelijoilleen sekä työelämälle yksilöllisiä, vaikuttavia koulutus- ja osaamisen kehittämispalveluja. Keski-Uudellamaalla sijaitsevissa 10 toimipisteessämme työskentelee 720 innostunutta keudalaista. Toimintamme sisältää 80 eri tutkintoihin johtavaa ammatillista, työvoima- ja valmentavaa koulutusta sekä aikuisten perusopetusta, joissa opiskelee vuosittain yli10 000 opiskelijaa. Keuda on vuoden 2020 opetus- ja kulttuuriministeriön valitsema, ammatillisen koulutuksen laatupalkittu koulutuksen järjestäjä.

Laatupalkinto2032

Jaa sivu