Työelämätorstai: HUS Asvia ja Keuda rakentamassa uutta yhteistä monipalvelun tulevaisuutta

HUS Asvia ja Keuda ovat yhdessä startanneet palvelutyöntekijöiden uudenlaisen koulutuksen. Koulutus on suunniteltu yhdessä työelämän tämän hetken tarpeisiin sopivaksi. Ammatillisen koulutuksen mukaisesti toteutukset ovat avoimia kaikille. Koulutukset muotoutuvat jokaisen osallistujan henkilökohtaiseen polkuun sopivaksi huomioiden aiempi kokemus ja osaamisen kehittämisen tarve.

Keuda ja HUS Asvia ovat yhteistyössä päässeet rakentamaan kokonaan uutta ammattiryhmää: monipalvelujen osaajia, kouluttamaan heitä ja kehittämään osaamista entisestään.

Kurkkaa videolta lisää yhteisen matkan rakentamisesta

Videolla mukana HUS Yhtymähallinnosta henkilöstöpäällikkö Milla Hepo-oja sekä erikoissuunnittelija Eija Pelamo, HUS Asviasta palveluesimies Sirpa Rainasto ja Keudasta asiakkuuspäällikkö Irja Ylönen.

 


 

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda toteuttaa opiskelijoilleen sekä työelämälle yksilöllisiä, vaikuttavia koulutus- ja osaamisen kehittämispalveluja. Keski-Uudellamaalla sijaitsevissa 10 toimipisteessämme työskentelee 720 innostunutta keudalaista. Toimintamme sisältää 80 eri tutkintoihin johtavaa ammatillista, työvoima- ja valmentavaa koulutusta sekä aikuisten perusopetusta, joissa opiskelee vuosittain yli10 000 opiskelijaa. Keuda on vuoden 2020 opetus- ja kulttuuriministeriön valitsema, ammatillisen koulutuksen laatupalkittu koulutuksen järjestäjä.

2020 laatupalkinto intra68

Työelämää varten

Jaa sivu