Työelämätorstai: Ohjaan.fi-verkkokurssilta lisää osaamista työelämässä oppimisen ohjaamiseen

Työpaikkaohjaajan tehtävä on tärkeä. Sen hyvä hoitaminen edellyttää perehtymistä koko työelämässä oppimisen prosessiin eli suunnitteluun, toteutukseen/ohjaamiseen ja osaamisen/näyttöjen arviointiin. Ammatillisen koulutuksen lainsäädäntö määrittelee, mitä työpaikkaohjauksessa tulee huomioida.

Yhteiskunta ja työpaikat ovat monimuotoistuneet. Ohjaan.fi-verkoston järjestämässä ”Työelämässä oppimisen ohjaaminen” -verkkokoulutuksessa käydään lyhyesti läpi monikulttuurisen opiskelijan ohjaamiseen liittyviä asioita sekä jaetaan kokemuksia. Lisäksi puhutaan erilaisista oppijoista ja siitä, miten työpaikkaohjaaja voisi tukea heitä.

Osallistumalla työpaikkaohjaaja -verkkokoulutukseen opit mitä sinun tulee työpaikkaohjaajana huomioida ohjatessasi opiskelijan oppimista.

Lisää koulutuksesta ohjaan.fi -sivustolta:

Työelämässä oppimisen ohjaaminen-verkkokoulutus ilmoittautuminen | Ohjaan.fi

 


 

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda toteuttaa opiskelijoilleen sekä työelämälle yksilöllisiä, vaikuttavia koulutus- ja osaamisen kehittämispalveluja. Keski-Uudellamaalla sijaitsevissa 10 toimipisteessämme työskentelee 720 innostunutta keudalaista. Toimintamme sisältää 80 eri tutkintoihin johtavaa ammatillista, työvoima- ja valmentavaa koulutusta sekä aikuisten perusopetusta, joissa opiskelee vuosittain yli10 000 opiskelijaa. Keuda on vuoden 2020 opetus- ja kulttuuriministeriön valitsema, ammatillisen koulutuksen laatupalkittu koulutuksen järjestäjä.

2020 laatupalkinto intra70

Työelämää varten

Jaa sivu