Työelämätorstai: Kehity dieettien osaajaksi tai asiantuntijaksi suorittamalla erityisruokavaliopalveluiden opintoja

Keudassa opiskelet joustavasti työn ohella, oppisopimuksella! Voit räätälöidä juuri sinun ja työpaikkasi tarpeisiin parhaiten sopivan opintopolun. Tavoitteet ja aikaisempi osaaminen vaikuttaa siihen, mitä ja minkä verran opiskelet. Opinnot toteutetaan monimuotoisesti pääasiassa verkko-opintoina työn ohessa.

Katso video koulutuskokemuksista tästä: https://youtu.be/Kml7G2c_J2M

 

Oletko työskennellyt kokkina jo jonkin aikaa?

Kehity työssäsi erityisruokavaliopalvelujen ammattilaiseksi tai asiantuntijaksi! Erityisruokavaliopalvelujen ammattilaisena suunnittelet ja valmistat maistuvat, terveelliset ateriat asiakkaille, joilla on erityisruokavaliotarpeita. Ammattilaisena toteutat ateriat huomioiden ravitsemuksen, tuoteturvallisuuden ja kustannukset.

Erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto – dieettikokki (EAT) | Keuda.fi

 


 

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda toteuttaa opiskelijoilleen sekä työelämälle yksilöllisiä, vaikuttavia koulutus- ja osaamisen kehittämispalveluja. Keski-Uudellamaalla sijaitsevissa 10 toimipisteessämme työskentelee 720 innostunutta keudalaista. Toimintamme sisältää 80 eri tutkintoihin johtavaa ammatillista, työvoima- ja valmentavaa koulutusta sekä aikuisten perusopetusta, joissa opiskelee vuosittain yli10 000 opiskelijaa. Keuda on vuoden 2020 opetus- ja kulttuuriministeriön valitsema, ammatillisen koulutuksen laatupalkittu koulutuksen järjestäjä.

 

2020 laatupalkinto intra74

Työelämää varten

Jaa sivu