Tällä viikolla annetaan taidon näkyä – Tule mukaan seuraamaan SAKUstars-livelähetyksiä!

Tällä viikolla annetaan taidon näkyä! Luvassa on jännittävä viikko kulttuurikilpailujen merkeissä, sillä SAKUstars2021 käynnistyy tiistaina 20. huhtikuuta.

Kisat käydään etäyhteyksin ja livelähetykset ovat kaikkien seurattavissa. SAKUstarsissa kisataan muun muassa laulu-, soitin-, kuvataide-, valokuvaus-, videokuvaus-, näyttämötaide-, tanssi- ja runosarjoissa. Näytöslajina nähdään myös TikTok-video. Kisojen ennakkolajeihin ja livesarjoihin on osallistunut runsaasti myös Keudan opiskelijoita, lähemmäs 30. Käykää ihmeessä katsomassa lähetyksiä. Ohjelma ja linkit livelähetyksiin löytyvät täältä

Kisaseurannan lisäksi on luvassa paljon muuta mahtavaa ohjelmaa, kuten esimerkiksi Niko Kivelän stand up -livelähetys. Torstain 22. huhtikuuta livelähetyksessä vaihdetaan järjestämisvastuu, sillä vuoden 2022 SAKUstars-kilpailut järjestää Keuda. Kaikin puolin jännittävä viikko on siis luvassa!

Tiesithän, että ennakkosarjojen tulokset on jo julkaistu? Lue täältä lista Keudan palkituista opiskelijoista ja tutustu ennakkotöihin täältä!

Vuoden 2021 SAKUstars-kisat järjestää Ylä-Savon ammattiopisto. Kisaohjelmaa on luvassa 20. – 22. huhtikuuta 2021.

Jaa sivu