#Murros2021-tapahtumalla halutaan innostaa ja jakaa tietoa uuden teknologian mahdollisuuksista

Digitaalinen

Murros

#Murros2021-tapahtumalla halutaan innostaa ja jakaa tietoa uuden teknologian mahdollisuuksista

Tapahtuman mahdollistaja ja Keudan verkkopedagogiikan kehittäjä Kari Honkonen toteaa, että #Murros-tapahtuma on hyvä mahdollisuus verkostoitua ja hankkia uusia ideoita. 

 

Elämme parhaillaan teknologisessa murroksessa, joka vaikuttaa elämäämme monin eri tavoin. Torstaina 29. huhtikuuta on mahdollisuus tutustua aiheeseen syvemmin teemalla ”Uusi osaaminen ja hyvinvointi murroksessa”. Nimittäin tuolloin Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda järjestää #Murros2021-verkkotapahtuman monien yhteistyökumppaneiden kanssa. 

Kyseessä on opiskelijoille, opetushenkilökunnalle ja yrityksille suunnattu tapahtuma, jonka ohjelma rakentuu TED talk -tyyppisistä puheenvuoroista sekä virtuaalimaailmasta. Tämän vuoden tapahtumassa on aiempaa vahvempi kansainvälinen ote, sillä englanninkielisten puheenvuorojen määrä on kasvanut merkittävästi.

”Teknologisen murroksen ja mahdollisuuksien lisäksi tuomme esiin, miten se liittyy ihmiseen ja ihmisen hyvinvointiin. Luvassa on paljon uutta teknologiaa, uuden oppimisen digitaalisia mahdollisuuksia, tasokkaita asiantuntijapuheenvuoroja suomeksi ja englanniksi sekä seikkailua XR-virtuaalimaailmassa”, kertoo tapahtuman mahdollistaja, Keudan verkkopedagogiikan kehittäjä Kari Honkonen.

 Artikkeli jatkuu kuvan alla. MicrosoftTeams image 9

#Murros2021 on kolmas #Murros-tapahtuma.

 

Päivän keynote-puhujina kuullaan tulevaisuudentutkija Risto Linturi, Helsinki XR Centerin teknologia-asiantuntija ja tutkimusvastaava Santeri Saarinen, Microsoftin Education Channel Manager Julich Wiberg sekä Helsingin yliopiston professori Kirsti Lonka. Heidän lisäkseen tapahtumassa kuullaan monia muita asiantuntijoita. Yhdessä he tarjoavat laajan katsauksen tapahtuman teemaan.

Hyvinvoinnin lisäksi tapahtuma tarjoaa myös syväluotaavamman katsauksen pedagogiikan digitaaliseen murrokseen. Aihetta avataan päivän puheenvuoroissa ja se näkyy myös tapahtuman virtuaalimaailmassa. XR-virtuaaliympäristössä on esimerkiksi mahdollista suorittaa matikkalabyrintti ja tutustua erilaisiin oppimisympäristöihin kuten esimerkiksi Keudassa avattuun koirahotelliin.

”Tapahtumassa voi verkostoitua ja hankkia uusia ideoita. Tapahtuman tarkoituksena on jakaa tietoa uuden teknologian mahdollisuuksista hyvässä hengessä”, Honkonen jatkaa.

Artikkeli jatkuu kuvan alla. 

Ohjelma MurrosKuvakaappaus tapahtuman sivuilta. Luvassa on mielenkiintoinen tapahtumapäivä ja tämäkin on vain pieni osa päivän ohjelmasta. Tutustu koko ohjelmaan täältä! 

 

#Murros-tapahtuma järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2019. Jo tuolloin oli suunnitelmissa ottaa virtuaalisuutta enemmän osaksi vuoden 2020 tapahtumaa, mutta korona kiihdytti tätä muutosta entisestään. Honkonen toivoo tapahtuman kasvavan tulevaisuudessa. Hän kertoo tapahtuman tausta-ajatuksen perustuvan siihen, että jakamalla avoimesti tietoa, voidaan panostaa parempaan oppimiseen ja parempaan tulevaisuuteen.

”Tämän päivän päätökset määrittävät, miten ja missä elämme 10 vuoden päästä. Murros-tapahtumassa haluamme vaikuttaa viisaisiin tulevaisuuden valintoihin erityisesti digitaalisuuden kautta”, Honkonen summaa lopuksi.

#Murros2021 järjestetään to 29.4.2021 klo 9-16 verkossa, osin virtuaalisena. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan täältä!

Digitaalinen

Murros

Jaa sivu