Keuda onnittelee Kasvupolulle valittuja yrityksiä

Ympäristöteemat herättivät Keski-Uudenmaan Kasvupolun tuomariston kiinnostuksen — sparraukseen valittiin 15 kasvuyritystä.

Keski-Uudenmaan Kasvupolun yritysvalinnat on tehty. Kasvupolun tuomaristo painotti valinnoissaan kiertotalouteen ja ympäristökysymyksiin liittyviä teemoja.

Keski-Uudenmaan Kasvupolku®-sparraukseen valittiin mukaan 15 yritystä. Hakijoita oli yhteensä 63. Valitut yritykset ovat:

· 6D Tape Oy, Sipoo

· Alupro Oy, Tuusula

· Clenix Oy, Lahela

· Elido Oy, Kerava

· Esses Oy, Järvenpää

· JK-House Oy, Vantaa

· Masajo Oy, Klaukkala

· Motiontek Oy, Pornainen

· Nanten Oy, Tuusula

· Ohoi Creative Oy, Järvenpää

· Profox Companies Oy Ab Ltd Inc, Helsinki

· Rinotop Oy, Röykkä

· RMR Autohuolto Pornainen Oy, Pornainen

· Sideflow Oy, Degerby

· JM Autolasi, Karkkila

– Keski-Uudenmaan Kasvupolun hakemuksissa näkyi korkea taso ja monipuolisuus. On ilo nähdä sekä vakiintuneita että alkuvaiheen yrityksiä mukana Kasvupolun sparrauksissa. Ajankohtaiset teemat kuten kiertotalous ja ympäristökysymykset tulevat esille tuomariston valinnoissa, Kasvupolun tuomaristo tiivisti.

Kasvupolun tuomaristo arvioi sparraukseen hakeneita yrityksiä kriteereillä: markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt. Kriteerit ovat samat kaikilla Kasvu Openin Kasvupoluilla. Kasvupolun tuomaristoon kuuluvat:

· Elina Pekkarinen, Keuke

· Juha Ryhänen, Integround Oy

· Johanna Niemistö, Helsingin seudun kauppakamari & Enterprise Europe Network

· Petra Lehto, TE-toimisto

KASVUPOLUN SISÄLTÖ JA ETENEMINEN

Sparraukseen valitut yritykset saavat maksutonta sparrausta kahdessa tapahtumapäivässä. Ensimmäinen tapahtumapäivä on 6.5.2021, ja se järjestetään digitaalisesti etäyhteyksien avulla. Toinen tapahtumapäivä on 12.8.2021.

Kaikille tapahtumapäiviin osallistuville yrityksille lähetetään henkilökohtaiset osallistumisohjeet.

KASVUPOLUN KUMPPANIT

Kasvupolku®-kumppanit yhdessä Kasvu Openin valtakunnallisten kumppanien kanssa mahdollistavat kasvuyrityksille maksuttoman sparrauksen.

Keski-Uudenmaan Kasvupolun kumppanit ovat: Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy Keuke, Uudenmaan TE-toimisto, Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä, Keuda, Uudenmaan liitto, Uudenmaan Yrittäjät ja Helsingin seudun kauppakamari.

LISÄTIEDOT

Keuda:

myynti- ja asiakkuuskoordinaattori Anne Öhman, anne.ohman(at)keuda.fi, 0401745614

KasvuOpen:

Katri Rutanen katri.rutanen(at)kasvuopen.fi 040 962 589

 


Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda toteuttaa opiskelijoilleen sekä työelämälle yksilöllisiä, vaikuttavia koulutus- ja osaamisen kehittämispalveluja. Keski-Uudellamaalla sijaitsevissa 10 toimipisteessämme työskentelee 720 innostunutta keudalaista. Toimintamme sisältää 80 eri tutkintoihin johtavaa ammatillista, työvoima- ja valmentavaa koulutusta sekä aikuisten perusopetusta, joissa opiskelee vuosittain yli10 000 opiskelijaa. Keuda on vuoden 2020 opetus- ja kulttuuriministeriön valitsema, ammatillisen koulutuksen laatupalkittu koulutuksen järjestäjä.

2020 laatupalkinto intra77

Jaa sivu