Ouroboros – luova liike ei lakkaa, kuvallisen ilmaisun perustutkinnon opiskelijoiden kevätnäyttely

Näyttely Kaapelitehtaalla ja verkossa 3.-9.5.2021

Ouroboros on Pekka Halosen akatemiasta valmistuvien Kuvallisen ilmaisun perustutkinnon opiskelijoiden kevätnäyttely. Ryhmänäyttelyssä esittelee teoksiaan yli 50 tänä vuonna valmistuvaa graafista suunnittelijaa, kuvataiteilijaa ja valokuvaajaa. Jokakeväinen näyttely järjestetään 3.-9.5.2021 Kaapelitehtaan Puristamossa Helsingissä. Verkkonäyttely on osoitteessa phaopiskelijat.keuda.fi

Ouroboros-kuviossa käärme nielee omaa häntäänsä. Se symboloi ikuista kiertokulkua, missä loppu sulautuu uuteen alkuun, eikä liike pysähdy koskaan. Symboli kuvaa luovuuden, ideoiden, tekijöiden ja teosten jatkuvaa liikettä, missä asia johtaa toiseen, idea synnyttää uuden idean ja tekijät innostavat toisiaan ja innostuvat toistensa ajatuksista ja töistä. Näyttelyn teokset ja tekijät ovat osa luovuuden loputonta liikettä.

Ouroboros-näyttely esittelee valmistuvien opiskelijoiden tarinoita ammatillisen tiensä yhdessä tärkeässä taitekohdassa.

• Puristamo, Kaapelitehdas C-rappu, Tallberginkatu 1, Helsinki
• Avoinna: 3.-9.5.2021, ma-la klo 11–18, su 11–14
• Verkkonäyttely osoitteessa phaopiskelijat.keuda.fi
• Näyttelyn avajaiset järjestetään virtuaalisesti Teamsissa kutsuvierastapahtumana 3.5. klo 18.00–19.00
• Näyttelyssä Kaapelitehtaalla noudatetaan Helsingin kaupungin koronakoordinaatioryhmän suosituksia kävijärajoituksista
• Vapaa pääsy – Tervetuloa!

Pekka Halosen akatemian kevätnäyttelyn yhteyteen on tehty virtuaalinäyttely Erasmus+ -yhteistyönä Tarton taidekoulun (https://www.tartukunstikool.ee/en) kanssa. Se on avoinna ajasta ja paikasta riippumatta. Näyttelyyn pääsee lataamalla puhelimeen 3DBearin sovelluksen sovelluskaupasta. Sovelluksesta näyttelyn teokset löytyvät hakusanalla “KeudaTartu”.

Pekka Halosen akatemia on kuvallisen ilmaisun koulutukseen erikoistunut oppilaitos, jossa voi suorittaa media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinnon. Ammatillisen koulutuksen lisäksi oppilaitoksessa järjestetään vapaan sivistystyön kansanopistokoulutusta. Oppilaitos kuuluu Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymään, Keuda.

Facebook: Keudan Pekka Halosen akatemia
Instagram: pekka_halosen_akatemia

Lisätietoja: Toimialapäällikkö Suvi Päivärinta, suvi.paivarinta(at)keuda.fi, 040 174 5573

Jaa sivu