Keudasta valmistui runsaasti eri alojen ammattilaisia huhtikuussa 2021

Keudasta valmistui yhteensä 252 opiskelijaa huhtikuussa 2021. Heistä 212 on suorittanut koko tutkinnon ja 40 on suorittanut tutkinnon osan tai osia. Tutkintojen suorittajat ovat opiskelleet viimeisen vuoden ajan erittäin poikkeuksellisten aikojen ympäristössä. Siitä huolimatta he ovat pystyneet kasvattamaan osaamistaan erilaisia oppimisympäristöjä hyödyntäen sekä näyttämään osaamisen kertymisen tutkintojen edellytysten mukaisesti. 

Paljon onnea kaikille valmistuneille! Olemme ylpeitä teistä!

Järvenpään Sibeliuksenväylältä valmistui 23 opiskelijaa, Järvenpään Wärtsilänkadulta 29 opiskelijaa, Keravan Keskikadulta 18 opiskelijaa, Keravan Sarviniitynkadulta 54 opiskelijaa, Mäntsälän Lukkarinpolulta kahdeksan opiskelijaa, Mäntsälän Saaren kartanolta 49 opiskelijaa, Nurmijärven Lopentieltä kahdeksan opiskelijaa, Sipoon Enteristä 11 opiskelijaa, Tuusulan Kirkkotieltä 43 opiskelijaa ja Tuusulan Pekka Halosen akatemiasta kuusi opiskelijaa. Lisäksi Keudasta yleisesti valmistui kolme opiskelijaa.  

Tutkinnot ovat autoalan perustutkinto (7), elintarvikealan perustutkinto (4), erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto (1), hius- ja kauneudenhoitoalan erikoisammattitutkinto (10), hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto (4), hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto (1), johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto (2), kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto (4), kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto (13), kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto (1), kuljetusalan ammattitutkinto (2), laboratorioalan perustutkinto (1), leipomoalan ammattitutkinto (1), liiketoiminnan ammattitutkinto (1), liiketoiminnan perustutkinto (10), logistiikan perustutkinto (16), luonto- ja ympäristöalan perustutkinto (3), lähiesimiestyön ammattitutkinto (4), maanrakennusalan ammattitutkinto (1), maatalousalan perustutkinto (37), majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto (2), matkailualan perustutkinto (2), media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto (13), metsäalan perustutkinto (2), nuoriso- ja vapaa-ajanohjauksen perustutkinto (1), pintakäsittelyalan perustutkinto (5), prosessiteollisuuden perustutkinto (1), puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto (2), puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto (1), puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto (17), puualan perustutkinto (1), puutarha-alan ammattitutkinto (4), puutarha-alan perustutkinto (3), rakennusalan perustutkinto (4), ravintola- ja catering-alan perustutkinto (2), ruokapalvelujen ammattitutkinto (1), sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (25), sähkö- ja automaatioalan perustutkinto (10), taideteollisuusalan perustutkinto (2), talonrakennusalan erikoisammattitutkinto (1), talotekniikan ammattitutkinto (1), talotekniikan perustutkinto (9), tekstiili- ja muotialan ammattitutkinto (1), tekstiili- ja muotialan perustutkinto (1), tieto- ja kirjastopalvelujen ammattitutkinto (1), tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinto (7), tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto (3), vanhustyön erikoisammattitutkinto (4) ja yrittäjän ammattitutkinto (3).  

 

Lisätietoja:

rehtori Anna Mari Leinonen, 040 174 4523, annamari.leinonen(at)keuda.fi  

viestintäpäällikkö Hanna Nyrönen, 040 521 8428, hanna.nyronen(at)keuda.fi


Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda toteuttaa opiskelijoilleen sekä työelämälle yksilöllisiä, vaikuttavia koulutus- ja osaamisen kehittämispalveluja. Keski-Uudellamaalla sijaitsevissa 10 toimipisteessämme työskentelee 720 innostunutta keudalaista. Toimintamme sisältää 80 eri tutkintoihin johtavaa ammatillista, työvoima- ja valmentavaa koulutusta sekä aikuisten perusopetusta, joissa opiskelee vuosittain yli10 000 opiskelijaa. Keuda on vuoden 2020 opetus- ja kulttuuriministeriön valitsema, ammatillisen koulutuksen laatupalkittu koulutuksen järjestäjä.

Laatupalkinto2033

Jaa sivu